STOBAG Terrado

Met de STOBAG Terrado heeft u op elk moment een dak boven uw hoofd
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Veranda’s & Tuinkamers » Vaste overkapping stobag terrado
Voor wie zijn terras onbeperkt bij elk weertype wil gebruiken en ook in de winter de tuinmeubelen en de barbecue wil laten staan, is een glazen daksysteem zoals de Terrado van STOBAG perfect. Zo blijven uw meubelen op het terras gedurende vele jaren beschermd tegen regen en sneeuw. In de winter of op sombere dagen dringt het licht door de dakbeglazing ongehinderd in de binnenruimten. Dit is een belangrijk voordeel in vergelijking met vaste voordaken van bijvoorbeeld hout of beton en zorgt voor nog meer levenskwaliteit. Als het onder de zon te warm wordt in uw tuinkamer, zorgt het integreerbare zonnescherm met een druk op de knop voor koele schaduw.

 

Het maakt dus niet uit of de zon schijnt of de regen neerklettert. Met het STOBAG glazen daksysteem Terrado bent u optimaal beschermd tegen elk weertype. De robuuste en gepoedercoate aluminium constructie met geïntegreerd veiligheidsglas (VSG) vormt de basis van het glazen daksysteem Terrado.

 

Opties

U kunt uw Terrado daksysteem uitbreiden met o.a. dakzonwering, zijdelingse beglazing, zijdelingse zonwering en dimbare LED-verlichting. Bijkomende uitbreidingen zorgen voor extra comfort en geven uw Terrado  tuinkamer een persoonlijke touche. De standaard elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd.  Dat kan ook volautomatisch bij het bereiken van een bepaalde temperatuur, of (op afstand) via een app op uw mobiele telefoon.

 

De optionele aluminium systeemvloer vormt  de ideale basis voor het glazen daksysteem Terrado. De weerbestendige constructie is ontworpen voor een zeer hoge belastbaarheid. De antislip aluminium planken met houtdecor geven de terrasvloer een natuurlijke look.

 

Kwaliteit

De kwaliteit van alle Stobag-producten is gegarandeerd door de toepassing van de meest hoogwaardige materialen, verwerkt in moderne en ecologisch verantwoorde productieprocessen. De functie en techniek stralen Zwitserse precisie uit.

 

Advies

Wij vertellen u graag meer over de Terrado in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak maken met de specialist van Bastasol . U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier terrasoverkapping.

Bekijk hier voorbeelden van stobag terrado overkappingen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie