Start » Horeca

Altijd een vol terras

Een gezellig en comfortabel terras is het gehele jaar van grote meerwaarde. In de zomer biedt u uw gasten schaduw en verkoeling met flexibele textieldaken. In de winter zorgen deze met windschermen en heaters voor de gewenste bescherming tegen kou en regen. Een behaaglijk terras maakt de buitenruimte tot een gewilde en renderende pleisterplaats.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living is specialist op dit gebied. Wij leveren oplossingen op maat waarbij de omgeving en gewenste toepassingen worden betrokken. Als partner van onder andere Markilux is Bastasol Zonwering & Outdoor Living uitstekend toegerust om uw buitenruimte te optimaliseren.

 

Bescherming tegen zon, regen en wind

Vriijstaande paviljoens en pergolazonwering met grote uitval geven de nodige flexibiliteit. Door de solide verankering op staanders is de overkapping windvast, ook in situaties waarin de gevel weinig draagkracht biedt. In een mum van tijd kan de open ruimte worden getransformeerd tot een wind- en waterdicht geheel waar uw gasten graag vertoeven.

Als vakpartner van Markilux, de toonaangevende fabrikant van zonneschermen weten we wat van een hoogwaardig zonwering- en weersbestendig systeem mag worden verwacht. De specialisten van Bastasol Zonwering & Outdoor Living zetten graag alle beschikbare expertise in voor het ontwerpen van de door u gewenste oplossing.

Het buitenseizoen is geopend. Het hele jaar door…

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie