Tuin en Terras

Verleng de zomer!
Start » Buitenleven » Tuin en terras

Nog net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een verandadak kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. Trakteer u zelf op een verandadak en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin!

Er zijn diverse redenen om een terrasoverkapping aan te schaffen. Teveel licht in huis, teveel warmte door rechtstreeks instralend zonlicht of gewoon omdat u het prettig vindt buiten op een beschutte plaats te zitten.  Verandadak, verandasysteem of terrasoverkapping zijn verschillende benamingen voor hetzelfde idee: u monteert iets boven uw terras waardoor u beschut tegen regen en wind toch buiten kunt zitten.

Keuze

Bastasol levert verandadaken, terrasoverkappingen en tuinkamers van de merken Verasol en Stobag en Deponti. Wij hebben veel ervaring met Verasol Greenline, Profiline en Highline

STOBAG Terrado , STOBAG Pergolino , STOBAG Boxmobil en Deponti Trebbiano.

 

Advies

Inspiratie voor uw verandadak, terrasoverkapping of tuinkamer vindt u natuurlijk in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Of maak een afspraak met de specialist van Bastasol om bij u langs te laten komen voor gratis advies.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier terrasoverkapping.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie