Buiten- en binnenzonwering

Zonwering voor uw terras, huis of kantoor
Start » Zonwering

Buitenzonwering

De zon kan zeer aangenaam zijn, maar voor een aangenaam leef- en werkklimaat is het reguleren van de zon noodzakelijk. Met de juiste zonwering houdt u de binnentemperatuur beheersbaar en worden de koellasten beperkt. Terraszonwering zorgt ervoor dat u prettig en beschermd tegen UV-straling op het terras kunt vertoeven. Er zijn vele vormen van zonregulering. Heel doelmatig met een zonne screen of uitvalscherm voor het raam, of groots en sfeervol boven uw terras. En waarom niet midden in uw tuin? Liever een klassieke uitstraling, kies dan voor een markies. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Binnenzonwering en raambekleding

Wanneer buitenzonwering niet goed mogelijk is, of wanneer in huis een bepaalde uitstraling of lichtval is gewenst, vindt u in binnenzonwering de oplossing voor een optimaal leef- en werkklimaat. Maar ook als het gaat om aankleding en sfeer. Want sfeermakers zijn het! Van transparant tot volledig verduisterend. Binnenzonwering en raamdecoratie kennen vele toepassingen. Het tegengaan van inkijk, met behoud van zicht naar buiten. Het beschermen van uw meubels tegen schadelijke UV-straling. Het tegengaan van schittering op beeldschermen. Het verduisteren van slaapkamers. Minder bekend is dat veel van deze producten ook een grote bijdrage leveren aan energiebesparing. Door de isolerende werking wordt niet alleen warmte, maar ook kou en tocht effectief buitengehouden. Het bespaart geld en verhoogt uw comfort. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zonweringsdoeken

Er zijn veel doeksoorten en kwaliteiten. Natuurlijk worden de zonweringdoeken ontwikkeld op om maximaal functioneel te zijn. Onvermijdelijk wordt bij de keuze van een doek vooral gelet op kleur en dessin. Bedenk echter dat ook de soort stof een belangrijk verschil maakt voor de sfeer en de uitstraling. De manier waarop de stof het zonlicht blokkeert of filtert bepaalt de sfeer en het comfort onder of achter uw zonnescherm of screen. Hetzelfde geldt voor de optische kwaliteiten van de stof zelf.