Buitenzonwering van Bastasol

Teveel licht of warmte in huis of gewoon omdat u het prettig vindt in de schaduw of beschut op uw terras te zitten
Start » Zonwering » Buitenzonwering
Vrijwel iedereen houdt van de zon, maar voor een aangenaam leef- en werkklimaat is het reguleren van de zon noodzakelijk. De juiste buiten zonwering houdt u de binnentemperatuur beheersbaar en zorgt ervoor dat u prettig en beschermd tegen UV-straling op het terras kunt vertoeven. Er zijn vele vormen van zonregulering. Van heel doelmatig met een zonne-screen voor het raam tot een sfeervol knikarmscherm boven uw terras. Liever midden in uw tuin? Dan is een vrijstaande buiten zonwering misschien iets voor u. Liever een klassieke uitstraling? Kies dan voor een markies. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing!

 

Bastasol Zonwering & Outdoor Living levert een breed assortiment van producten die bijdragen aan sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Wij willen daarmee het leefgenot in en om uw huis vergroten. Een gezond en aangenaam leven begint immers thuis. Maar ook in kantoren en scholen dragen wij bij aan het verbeteren van de werk- en leeromgeving. Wij hebben onze producten onderverdeeld naar de toepassingsmogelijkheden. Hieronder vindt u een veelheid aan mogelijkheden. Staat de oplossing die u zoekt er niet bij, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

 

Voor het maken van de juiste afwegingen en een betrouwbaar advies over buitenzonwering kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf.

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam waar u de meeste typen buitenzonwering kunt bezichtigen.

 

Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier buitenzonwering.