Vaste overkapping

Een veranda
[wpseo_breadcrumb]

STOBAG Terrado

Voor wie zijn terras onbeperkt bij elk weertype wil gebruiken en ook in de winter de tuinmeubelen en de barbecue wil laten staan, is een glazen daksysteem zoals de Terrado van STOBAG perfect. Zo blijven uw meubelen op het terras gedurende vele jaren beschermd tegen regen en sneeuw. In de winter of op sombere dagen dringt het licht door de dakbeglazing ongehinderd in de binnenruimten. Dit is een belangrijk voordeel in vergelijking met vaste voordaken van bijvoorbeeld hout of beton en zorgt voor nog meer levenskwaliteit. Als het onder de zon te warm wordt in uw tuinkamer, zorgt het integreerbare zonnescherm met een druk op de knop voor koele schaduw.

 

Deponti Trebbiano

Met de robuuste afmetingen van het gelamineerde hardhout heeft deze terrasoverkapping een natuurlijke en duurzame uitstraling en zijn grote overspanningen mogelijk. De horizontaal geplaatste liggers zonder afschot die op één lijn liggen met het muur- en gootprofiel geven deze terrasoverkapping een unieke luxe uitstraling. De Deponti Trebbiano wordt vervaardigd uit honderd procent gelamineerd tropisch red balau hardhout.

 

Aanschaf

Een veranda of tuinkamer koop je niet iedere dag. Omdat wij u graag goed willen informeren en daar voldoende tijd voor willen nemen, werken wij voor deze producten op afspraak.
Klik hier om uw voorkeur voor dag en tijd door te geven (dinsdag t/m vrijdag). U kunt ook een prijsindicatie opvragen (klik hier). Desgewenst komen wij graag bij u langs voor nadere informatie en een werkopname.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie