Sectionaal garagedeur

Praktisch, veilig en goed geïsoleerd
Start » Buitenleven » Beveiliging en afsluiting » Garagedeuren » Sectionaal garagedeur
Een sectionaal garagedeur bestaat uit losse secties/panelen die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte vóór de garage nodig is. De panelen bewegen langs het plafond, waardoor de doorrijruimte maximaal benut kan worden.

Bastasol  levert sectionaal garagedeuren van Novoferm , Krispol en ons eigen merk Bastasafe met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze stalen sectionaal garagedeuren zijn dubbelwandig geïsoleerd en verkrijgbaar in meer dan 200 RAL-kleuren. Optioneel kan een handige loopdeur of verlichting geplaatst worden. Op deze wijze kunt uw garagedeur helemaal aangepast worden aan de stijl van uw woning of bedrijf. Sectionaal garagedeuren passen vrijwel altijd en zijn in elke situatie toepasbaar.

Een speciaal blokkeersysteem zorgt ervoor dat ongewenst bezoek de garagedeur niet geforceerd kan openen. De vormgeving van de panelen voorkomt dat handen of vingers bekneld raken en de stopbeveiliging treedt in werking als uw elektrisch aangedreven sectionaal garagedeur een obstakel tegenkomt. De deur stopt automatisch en gaat weer een stuk omhoog.

In een sectionaal garagedeur zit een dikke laag CFK-vrij PUR-schuim. Dit zorgt voor een goede isolatie, met een waarde van U = 1,12 [W/m2K] en bij sommige types zelfs U = 0,9 [W/m2K]. Uw garage is daardoor ook te gebruiken als comfortabele praktijk-, speel- of hobbyruimte.

Nieuw is de gratis Smartgarage app van Novoferm om uw sectionaal garagedeur te openen en sluiten met een smartphone en/of tablet. Dit kan vanaf iedere gewenste locatie. Naast het openen en sluiten kan de verlichting en de ventilatiefunctie hiermee worden bediend.

 

Advies

Voor het maken van de juiste afwegingen en een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam.

Bekijk hier voorbeelden van sectionale garagedeuren

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie