Sluit het af met garagedeuren van Bastasol

Uw woning verdient een betaalbare garagedeur van topklasse
[wpseo_breadcrumb]
Een garage is meer dan een plaats om de auto of motor te stallen. Het is steeds vaker een multifunctionele ruimte die om een goed geïsoleerde en veilige afsluiting vraagt. Een afsluiting die functioneel is, er ook van binnenuit goed en verzorgd uitziet en een aangenaam warme omgeving creëert.

Bastasol levert en monteert al jaren sectionaal – en kantel garagedeuren van het merk Novoferm. Novoferm Nederland BV is fabrikant en leverancier van kwaliteitsgaragedeuren voor de industriële en particuliere markt.

Daarnaast heeft Bastasol ook een eigen lijn sectionaal garagedeuren onder de naam Bastasafe. Bastasafe garagedeuren onderscheiden zich door hun functionaliteit, robuuste uitvoering, veiligheid en de fraaie uitstraling. De toegang c.q. afsluiting is één van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Daarom is het van belang om niet zomaar een garagedeur te plaatsen, maar eentje die aan hoogste eisen van uitstraling, kwaliteit en veiligheid voldoet!

Elke garage is voorzien van een garagedeur waar ten minste een auto doorheen moet kunnen. De garagepoort  moet praktisch zijn in het gebruik, maar natuurlijk speelt ook het uiterlijk mee uw overweging. Het gaat immers om het aanzicht van uw woning. Een mooie garagedeur betekent een belangrijke meerwaarde voor uw huis. Ook spelen comfort , het bedieningsgemak, de isolatie en de veiligheid mee bij uw keuze.

Garagedeuren zijn leverbaar in diverse kleuren, maatvoeringen en optioneel te voorzien van verlichting, loopdeuren etc.

Bij Bastasol vertellen wij u graag meer over de diverse mogelijkheden op het gebied van garagedeuren. Maak voor een betrouwbaar advies een afspraak maken met een van onze adviseurs. U kunt ook een kijkje nemen op www.bastasafe.nl

Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier garagedeuren.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie