Kantel garagedeur

De klassieker onder de garagedeuren
Een kanteldeur is een garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Bastasol levert en monteert stalen kanteldeuren van Novoferm.

 

Typen

Novoferm heeft drie verschillende typen stalen kanteldeuren: de Komfort, de Magnum en de Easyport. Type Komfort is geschikt voor garages tot 3 meter breed en type Magnum voor garagedeuren tot 5 meter breed. Daarnaast is er de volledig geïsoleerde stalen kanteldeur Easyport voor garages tot 3 meter breed. De Easyport is een praktische en comfortabele oplossing voor mensen die hun garage bijvoorbeeld als hobby- of kantoorruimte willen gebruiken.

 

Alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuur verzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis in de kleur Wit Ral 9016. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuur verzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen. De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en tegen meerprijs in vrijwel alle RAL-kleuren. Hiermee kunt u de kanteldeur uitkiezen, die het beste bij u en uw woning past.

 

Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. U kunt uw kanteldeur uitbreiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst. De kanteldeuren zijn tevens uit te rusten met een extra beveiliging set ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Novoferm kanteldeuren zijn naar keuze met hand- of elektrische bediening verkrijgbaar.

 

Garantie

Novoferm geeft tien jaar garantie op alle stalen kanteldeuren.

 

Advies

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier garagedeuren.

Bekijk hier voorbeelden van kantelgaragedeuren

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie