Deponti Trebbiano Terrasoverkapping

De Deponti Trebbiano is een exclusieve terrasoverkapping van gelamineerd hardhout
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Veranda’s & Tuinkamers » Vaste overkapping deponti trebbiano
Met de robuuste afmetingen van het gelamineerde hardhout heeft deze terrasoverkapping een natuurlijke en duurzame uitstraling en zijn grote overspanningen mogelijk.

De horizontaal geplaatste liggers zonder afschot die op één lijn liggen met het muur- en gootprofiel geven deze terrasoverkapping een unieke luxe uitstraling.

 

De Deponti Trebbiano wordt vervaardigd uit honderd procent gelamineerd tropisch red balau hardhout. Dit is geproduceerd onder FSC-label. Doordat het hout gelamineerd is, kan het hout niet kan vervormen. Op verzoek kan de Deponti Trebbiano ook in kleur geleverd worden. De Deponti Trebbiano wordt op maat gemaakt, zodat deze volledig aansluit bij uw wensen voor een terrasoverkapping.

 

Van overkapping naar tuinkamer

Maak van uw Deponti Trebbiano terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met de Deponti Fiano glasschuifwand en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras!

De terrasoverkappingen van Deponti kunnen worden voorzien van Deponti Fiano glazen schuifwanden. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. Lekker beschut geniet u zo met wat minder mooi weer ook nog van het ultieme buitengevoel! De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen en meenemers zodat alle panelen automatisch mee schuiven bij het openen of sluiten van de glasschuifwand.

 

De extra leefruimte die buiten gecreëerd wordt met een Deponti Trebbiano terrasoverkapping kan nog comfortabeler gemaakt worden door het toepassen van een zijwand. Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dicht gemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind en zo extra vaak en lang van uw terrasoverkapping kunt genieten. De Deponti Trebbiano terrasoverkapping is genomineerd voor de Product of the Year award!

 

Advies

Wij vertellen u graag meer over de Deponti Trebbiano in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak maken met de specialist van Bastasol om bij u langs te laten komen voor gratis advies en een globale prijsindicatie. U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier terrasoverkapping.

Bekijk hier voorbeelden van Deponti Trebbiano overkappingen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie