Buitenvloeren die tegen een stootje kunnen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living biedt slim alternatief voor traditionele buitenvloeren
[wpseo_breadcrumb]
Bastasol Zonwering & Outdoor Living levert een breed assortiment van producten die bijdragen aan sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Wij willen daarmee het leefgenot in en om uw huis vergroten. Een gezond en aangenaam leven begint immers thuis!

De meeste houten buitenvloeren zijn gemaakt van vlonderplanken. Het nadeel hiervan is dat ze gevoelig zijn voor groene aanslag en behoorlijk glad kunnen worden. Wilt u een prachtige buitenvloer met de uitstraling van hout maar zonder de nadelen van een traditionele vlondervloer, dan kan Bastasol Zonwering & Outdoor Living u de producten van Topdeck en Exterpark aanraden.

 

Topdeck Buitenvloeren

Onze vloeren voor buiten worden niet glad, zijn nagenoeg onderhoudsvrij en hebben een zeer lange levensduur. Een prachtige buitenvloer die tegen een stootje kan. Met het uiterlijk van hout, maar zónder de nadelen ervan. Het materiaal waar Topdeck Buitenvloeren van gemaakt worden is bijzonder. De combinatie van houtvezels en kunstharsen, levert een oersterk materiaal op. Met oog voor detail zijn van dit materiaal de enige echte Topdeck-planken gemaakt. Qua uiterlijk bijna niet van echt hout te onderscheiden! Topdeck Buitenvloeren zijn in drie kleuren leverbaar: Chocolate (donkerbruin), Cherry (roodbruin) en Granite Grey (vergrijsd). De planken van de Topdeck Buitenvloeren zijn volledig onzichtbaar te bevestigen. En met de doordachte hulpmiddelen voor de afwerking ontstaat een prachtige, verzorgde buitenvloer van topkwaliteit!

 

Exterpark hoogwaardig buitenparket

Parketvloeren zijn niet langer exclusief voor het interieur. Exterpark parket heeft de eerste ‘exterieurparketvloer’ met de sfeer en het comfort van een ‘interieurparketvloer’. Een houten buitenvloer op uw terras, onder de veranda of zelfs als vlonderterras aan uw zwembad. FSC gecertificeerde vloerdelen met een wereldwijd gepatenteerd bevestigingssysteem staan garant voor veilig en duurzaam plezier van deze unieke buitenvloer. In vele varianten verkrijgbaar en zeer eenvoudig te leggen met de voorgemonteerde gepatenteerde kunststof clip.

 

Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier buitenvloeren.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam alwaar wij u graag meer vertellen over de diverse buitenvloeren.

Bekijk hier voorbeelden van buitenvloeren

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie