Voorzethorren geschikt voor bijna alle ramen

Een voorzethor van Bastasol houdt eenvoudig, goedkoop en doeltreffend de muggen buiten!
[wpseo_breadcrumb]
Een voorzethor is een vaste hor, die niet oprolbaar is en in principe geschikt is voor ieder raam. Een voorzethor wordt op het kozijn (op de dag) geplaatst. Dankzij een klemsysteem kan de voorzethor eenvoudig worden uitgenomen. Meestal wordt er voor een voorzethor gekozen bij een bovenlicht, schuiframen of draairamen.

 

Voorzethorren worden altijd op maat gemaakt en kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden. De profielen zijn van aluminium en desgewenst leverbaar in alle RAL-kleuren. Als u een eenvoudig, maar effectief hor wilt om te kunnen ventileren en tegelijkertijd de insecten te weren, dan is een voorzethor voor u de meest geschikte oplossing.

 

Verschil voorzethor – inzet/klemhor

Een voorzethor wordt geplaatst op het kozijn, ofwel ‘op de dag’. Deze horren zijn toepasbaar bij vrijwel ieder raam. Alleen voor een draai-kiep-raam kunt u beter kiezen voor een inzethor. Een inzethor wordt namelijk geplaatst in het kozijn, ofwel ‘in de dag’. Door deze constructie is een inzethor ideaal voor draai-kiep-ramen. Deze ramen kiepen of draaien namelijk naar binnen, waardoor een regulier voorzethor die op het kozijn is geplaatst geraakt en beschadigd wordt.

 

Advies

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam waar u de diverse  typen horren kunt bezichtigen. Met behulp van het aanvraagformulier insectenhorren kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Bekijk hier voorbeelden van voorzet raamhor

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie