Inzethor

Voor draai-kiepraam
Start » Buitenleven » Horren » Raamhorren » Inzethor
Inzethorren of inklemhorren zijn uitstekend geschikt om te gebruiken bij uw draai-kiepramen en schuifpui. Op eenvoudige wijze dragen inzethorren bij aan een comfortabel en gezond leefklimaat in en rond uw woning of bedrijf. In vele gevallen is de inzethor de oplossing voor uw muggenprobleem als andere horsystemen niet toegepast kunnen worden.

 

Inzethorren zijn erg gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draai-kiep ramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Uw inzethor wordt altijd op maat gemaakt en wordt van binnenuit geplaatst zonder boren en schroeven. Na plaatsing van de inzethor kan het raam moeiteloos open en dicht. Hoewel verwijdering dus niet nodig is, kan de inzethor dankzij het slimme trekflapje in een handomdraai uit het kozijn gehaald worden. Voor uw inzethor heeft u tegen meerprijs de keuze uit meerdere typen gaas en zijn de profielen leverbaar in alle RAL-kleuren.

 

Schuifpui

Om insecten buiten te houden, kan een inzethor voor uw schuifpui ook zeer effectief zijn. Een inzethor voor de schuifpui is zowel binnen als buiten toepasbaar door de hor in de geleiderails van uw schuifpui te plaatsen. De profielen van de inzethor zijn van aluminium en aan de onderzijde is een schopplaat gemonteerd. Hierin zou ook een zogenaamd kattenluikje in gemaakt kunnen worden.

 

Informatie

Bastasol Zonwering & Outdoor Living BV levert en monteert inzethorren van Unilux en Luxaflex. Voor voorbeelden kunt u hun sites bezoeken en voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam waar u de diverse  typen horren kunt bezichtigen. Met behulp van het aanvraagformulier insectenhorren kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Bekijk hier voorbeelden van inzethorren

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie