Vaste hordeuren: scharnierend of schuivend

Een vaste hordeur is een no-nonsense deur die staat als een huis
Start » Buitenleven » Horren » Hordeur » Vaste hordeuren
Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zal de vaste hordeur nooit klemmen of over de grond slepen. Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat gemonteerd worden. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren. De vaste hordeur is een scharnierende hordeur. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit. Ook als pendeldeur, ofwel saloondeur, is de vaste hordeur ideaal te gebruiken. Voordeel van een dergelijke toepassing is de mogelijkheid om ‘in en uit’ te lopen.

De scharnieren kunnen zowel aan de linker- of rechterzijde worden geplaatst en er zijn meerdere RAL-kleuren mogelijk.

 

Schuiven

De schuifhordeur is een ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Door plaatsing van rails zijn deze vaste hordeuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te plaatsen, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat. Een schuifhordeur is een solide oplossing voor schuifpuien en grote raamoppervlakken. Bijkomend voordeel is dat schuifhordeuren eenvoudig weg te nemen zijn in de winterperiode.

 

Informatie

Bastasol Zonwering & Outdoor Living BV levert en monteert vaste hordeuren van Unilux en KeJe. Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam waar u de diverse typen rolhordeuren kunt bezichtigen. Met behulp van het aanvraagformulier insectenhorren kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Bekijk hier voorbeelden van vaste hordeuren

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie