Rolhordeur of plissé hordeur voor uw tuindeur én schuifpui

Met een rolhordeur op maat houdt u met gemak insecten buitenshuis
Start » Buitenleven » Horren » Hordeur
Iedere deuropening is voor een mug, vlieg of spin een gelegenheid om uw huis binnen te dringen. Met een rolhordeur kunt u op een eenvoudig en onopvallende manier de toegang voor insecten blokkeren. Een rolhordeur is aan de binnen- en buitenzijde toepasbaar en kan zowel tegen als in het kozijn gemonteerd worden.

Een rolhordeur wordt altijd op maat voor u gemaakt. De cassette, geleiders en treklijst zijn aluminium. De rolhordeur heeft zwart gaas, maar kan optioneel in grijs gaas geleverd worden. Tegen meerprijs is uw rolhordeur ook leverbaar in alle RAL-kleuren.

 

Plissé hordeuren

Als de raamhorren in uw woning in plissé-uitvoering zijn, zorgt een plissé hordeur voor uniforme uitstraling. Een plissé hordeur is fraai en strak vormgegeven en past in elke deuropening. De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur is standaard leverbaar in vijf RAL kleuren.

 

Dubbele plissé hordeur voor openslaande deuren of schuifpui

Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele plissé hordeur leverbaar. Bij de dubbele plisséfit sluiten beide plissé rolhordeuren in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting. De Plisséfit is tevens geschikt voor grote openingen (tot wel 10 meter breed

 

Informatie

Bastasol Zonwering & Outdoor Living BV levert en monteert rolhordeuren en plissé hordeuren  van Unilux en KeJe. Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam waar u de diverse typen rolhordeuren kunt bezichtigen. Met behulp van het aanvraagformulier insectenhorren kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie