Schaarhek

Open structuur en toch veilig

Schaarhek: open structuur en toch veilig

 

Het alom bekende schaarhek is bezig aan een comeback. Het schaarhek is uitermate geschikt voor beveiliging van gevels en deuren. Door de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen tot een pakket van geringe afmetingen.

Het schaarhek wordt succesvol toegepast  bij winkels, etalages, passages, carports, portiekafsluitingen en op balkons. Door het nostalgische uiterlijk toont een schaarhek veel vriendelijker dan een rolhek, maar wordt ongewenst bezoek toch effectief buitengesloten. De open structuur van het schaarhek zorgt ervoor dat de ventilatie en het vrije doorzicht gewaarborgd blijft.

 

Merk

Bastasol levert kwalitatief hoogwaardige schaarhekken van het merk Front Security BV. Die Noord-Hollandse bedrijf uit Schagen is leverancier van kwalitatief hoogwaardige op maat gemaakte schaarhekken en staat borg voor een aantal fraaie designs. 

Bij een schaarhek systeem van Front Security heeft u de keuze uit:

  • Naar links en/of rechts horizontaal schuivende hekken
  • Gegalvaniseerde stalen of RVS profielen
  • Dragende bovenrail waaraan het hekwerk met geleidewielen gemonteerd wordt
  • Onderrail, eventueel opklapbaar ten behoeve van een drempelvrije doorgang
  • Flexibele maatvoering, omdat de schuivende delen handmatig geopend en gesloten dienen te worden, adviseren wij een maximum hoogte van 6 meter en een maximum breedte van 30 meter
  • 90º of 180º wegdraaibaar is mogelijk
  • Levering zonder sloten of met een europrofiel cilinderslot of magneetslot
  • Behandeling met een poedercoating in RAL-kleur

 

Door de toepassing van gegalvaniseerd staal is het schaarheksysteem ook geschikt voor montage in de buitenlucht. Door te kiezen voor een poedercoating is uw schaarhek bestand tegen weersinvloeden.

 

Advies en prijsopgave

Het plaatsen van een schaarhek vereist maatwerk en expertise. Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van de adviseurs van Bastasol Zonwering & Outdoor Living.  Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier rolluiken

Bekijk hier voorbeelden van schaarhekken

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie