VELUX Rolluiken

Optimale warmtewering en verduistering van uw dakraam
VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een VELUX rolluik is eenvoudig te bedienen en te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort!

 

Montage en materiaal

Het VELUX rolluik heeft afgeronde vormen en valt nauwelijks op in het dakvlak. Het rolluik wordt gemonteerd op de lijsten van het dakraam aan de buitenzijde. VELUX rolluiken bestaan uit hard gelakt aluminium en zijn gemaakt om jarenlang blootgesteld te worden aan de meest extreme weersomstandigheden. VELUX rolluiken zijn verkrijgbaar in de standaardkleur donkergrijs (0000) en tegen meerprijs in de kleur lichtgrijs (0700).

 

Maat

De juiste maatcodering van uw VELUX rolluik bepaalt u met behulp van het typeplaatje op het dakvenster. Dat bevindt zich rechtsboven op het draaiende gedeelte van uw dakraam (bijvoorbeeld ‘GGL 304’). Is het typeplaatje niet goed leesbaar? Meet dan de breedte en hoogte van het glas (tussen de kozijnstijlen) van het draaiende gedeelte van uw dakraam.

 

Bediening

VELUX rolluiken zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee en eenvoudig in gebruik.

Is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd of wilt u het wooncomfort extra verhogen? Dan adviseren wij u te kiezen voor de INTEGRA® rolluiken die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Aan u de keuze.

 

VELUX Rolluik Garantie

VELUX verleent 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op uw VELUX rolluik.

 

Advies

Meer inspiratie kunt u opdoen op de website van VELUX of in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Rolluik.

Bekijk hier voorbeelden van dakraam rolluik

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie