Solar rolluiken laten de zon het werk doen

Bastasol biedt Bubendorff rolluiken voor raam, deur of dakraam met ‘zon-gestuurde’ motor
De ATIX Solar, het dakraamrolluik op zonne-energie van Bubendorff is speciaal ontworpen voor alle Velux en Roto dakramen. De Atix Solar wordt gemonteerd op het bewegende deel van het dakraam, waardoor bij een gesloten rolluik het raam nog volledig kan worden geopend. Ventileren is dus nooit een probleem. Het unieke en gepatenteerde vergrendelingssysteem, zorgt ervoor dat het rolluik niet rammelt bij hevige wind. Tevens kan het rolluik niet worden opgetild langs de buitenzijde, waardoor dieven geen schijn van kans hebben.

 

De ID2 Solar van Bubendorff is zowel als voorzetrolluik als traditioneel inbouw rolluik te monteren. ID2 Solar is eenvoudig te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen, noch bedrading door de woning of tegen de muren. Geen extra kosten voor stroomaansluiting. U hoeft zelfs niet thuis te zijn voor de montage. Alles gebeurt via de buitenkant van uw woning.

 

Warmte, koude, schaduw, licht… uw welbehagen hangt af van een juiste balans tussen uw interieur en het buitenklimaat. Dit evenwicht warmte/lichtsterkte wordt gevonden dankzij de fantastische technologie van de ID2 Solar. U hoeft niets te doen, elk ID2 Solar rolluik sluit en opent zich vanzelf en optimaliseert de verhouding warmte en natuurlijk daglicht in uw woning.

 

Bediening

Solar roluiken worden standaard geleverd met een radiogestuurde 12V motor Bubendorff op zonne-energie, inclusief 1 handzender. Dankzij het compacte zonnepaneel aan de voorzijde op de kast, wordt de ingebouwde accu gevoed en kan het rolluik volledig draadloos aangestuurd worden.

 

Garantie

Bubendorff biedt 7 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook op het Solar zonnepaneel en batterij.

 

Wilt u meer informatie of een globale prijsopgave?  Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Of maak gebruik van het aanvraagformulier Rolluik.

Bekijk hier voorbeelden van solar rolluiken

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie