Aluminium rolluiken: functioneel en esthetisch

Aluminium rolluiken van Heroal leveren topprestatie op het gebied van anti-inkijk, geluidsisolatie, windbestendigheid en inbraakbeveiliging
Start » Buitenleven » Beveiliging en afsluiting » Rolluiken » Op- en inbouw rolluik
Aluminium rolluiken combineren functionaliteit en esthetiek voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen en geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpantser is tevens een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen.

 

Heroal

Bastasol levert en monteert aluminium rolluiken van het fabrikaat Heroal. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en bieden u een lange levensduur. De sterke aluminium rolluik-lamellen zijn dubbelwandig en hebben een (cfk-vrije) isolatiekern van polyurethaanschuim. De Heroal rolluiken hebben tevens een hoogwaardige lakkwaliteit waardoor het een goede krasvastheid heeft, weerbestendig is en kleurecht.

 

Hoge energie-efficiëntie

Aluminium rolluiken van Heroal zijn echte energie bespaarders: Tijdens koude nachten wordt het energieverlies beduidend gereduceerd dankzij het luchtkussen tussen het raam en het rolluikpantser. In de zomer zorgen automatisch geregelde rolluiken ervoor dat de airco niet zo vaak ingeschakeld hoeft te worden. Door uw Heroal aluminium rolluik ’s nachts neer te laten, kunt u tot wel 44% energie besparen!

 

Bediening

De aluminium rolluiken worden standaard voorzien van elektrische bedieningen van Somfy. De speciale rolluik motoren Somfy Ilmo en Somfy Oximo RTS bieden geavanceerde functionaliteiten die de veilige werking van uw aluminium rolluik verhogen en de levensduur verlengen. Daarbij moet u denken aan functionaliteiten zoals: Stilstand bij obstakel (het rolluik stopt direct als een obstakel het omlaag gaan verhindert), bescherming tegen vorst ( bij vastgevroren lamellen zal de motor direct stoppen ter voorkoming van schade aan het rolluik), automatische correctiefunctie (voor een perfecte sluiting van uw aluminium rolluik) en de inbraakwerende functie (door toepassing van speciale ‘anti-optil veren’ wordt het geforceerd optillen sterk bemoeilijkt).

 

Advies

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier rolluiken

Bekijk hier voorbeelden van op- en inbouw rolluik

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie