Beveiligingsrolluiken

Effectief tegen inbraak en vernielingen
[wpseo_breadcrumb]
Beveiligingsrolluiken combineren functionaliteit en moderne uitstraling voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen en geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Maar bovenal bieden de safe-rolluiken een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen bij uw woning.

 

Veelzijdigheid

Door de keuze uit diverse kleuren en de verschillende montage mogelijkheden wordt het beveiligingsrolluik wordt helemaal afgestemd op uw woonsituatie en uw persoonlijke voorkeuren.  Beveiligingsrolluiken worden standaard voorzien van elektrische bedieningen van het merk Somfy,die bediend kan worden door een schakelaar, afstandsbediening of automatisch door een tijdklok en/of zonsensor.

 

Anti-inbraak

Beveiligingsrolluiken ontmoedigen de inbreker: inkijk in huis is niet mogelijk en het openbreken van het rolluikpantser kost veel tijd en maakt veel lawaai. Allemaal zaken waar een inbreker niet enthousiast over wordt. Als u kiest voor een beveiligingsrolluik met een certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen, dan geven veel verzekeraars korting op de inboedelverzekering.   Bastasol levert en monteert beveiligingsrolluiken uit de Safe-serie van Heroal en het type RE-1000 van het merk Reflex.

 

Heroal Safe

De buitengewone hardheid van het materiaal en het speciale schuimmengsel maken de beveiligingsrolluiken uit de Heroal Safe-serie tot een ongeëvenaarde, uiterst stabiel en inbraakwerend rolluik. De rolluik-lamellen hebben grote wanddiktes van het sterkste aluminium. De rolluik-lamellen zijn volgeschuimd met melaminehars versterkt schuim (hard) en zorgen hierdoor voor extreem hoge stabiliteit en veiligheid. In combinatie met de speciale (versterkte) aluminium veiligheids-zijgeleiders een onverwoestbaar geheel.  

 

Reflex RE-1000 Beveiligingsrolluiken

Het beveiligingsrolluik RE-1000 voldoet aan al uw wensen. Dit extra sterke beveiligingsrolluik is optimaal inbraakwerend door de speciaal ontwikkelde blokkeerprofielen tussen de lamellen. Deze profielen gaan het forceren en het omhoog duwen van het rolluik tegen. Door dit unieke blokkeersysteem  in combinatie met de juiste montage methode kan dit beveiligingsrolluik zelfs geleverd worden met het certificaat ‘Politie-Keurmerk Veilig Wonen’.

 

Advies

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier rolluiken

Bekijk hier voorbeelden van beveiligingsrolluiken

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie