Rolhekken

Doorzicht en ventilatie
[wpseo_breadcrumb]
Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het afscheiden van een doorgang of het beveiligen van (winkel)ruiten, waarbij behoefte is aan veel doorzicht of ventilatie vereist is. Een rolhek heeft een fraaier uiterlijk dan een rolluik en toont minder massief. Toch is een rolhek wel degelijk inbraakwerend.

 

Front Security BV

Bastasol levert kwalitatief hoogwaardige rolhekken van het merk Front Security BV. Alle producten worden op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van de maatvoering en bijkomende opties (bijv. omkasting, besturingen en beveiligingen).

 

Staal of aluminium

Rolhekken zijn er in stalen en aluminium uitvoeringen. De keuze is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de beveiligingsklasse en persoonlijke voorkeuren. Een stalen rolhek is standaard staalverzinkt maar het is mogelijk om deze in een RAL kleur naar keuze te bestellen. Aluminium rolhekken zijn een goed alternatief voor stalen rolhekken op corrosiegevoelige locaties. Het aluminium rolhek van Front Security B.V. is vervaardigd uit het Front Vision® systeem.

 

Front Vision® systeem

Waar bij stalen rolhekken schakels worden gebruikt voor de verbinding tussen de buizen, worden er bij het aluminium rolhek geëxtrudeerde aluminium lamellen gebruikt. Deze lamellen worden verbonden door aluminium scharnieren. De afstand tussen de lamellen kan naar wens worden besteld. Dit geldt ook voor de breedte van de aluminium lamellen. Standaard zijn de aluminium lamellen, scharnieren en geleiders geanodiseerd wat een fraai uiterlijk geeft.

 

Specificaties

Eén van de voordelen van een rolhek is dat het in zeer grote afmetingen leverbaar is. De maximale breedte is 14 meter en maximale hoogte is 7 meter. Verschillende staaldiktes zijn mogelijk en u kunt kiezen uit verschillende patronen zoals rechthoekig, ruitvormig en honingraat. De zijgeleiders, het pantser en de omkasting kunnen voorzien worden van een poedercoating in elke gewenste RALkleur. Hiermee is uw rolhek beter bestand tegen weersinvloeden en heeft het een mooie uitstraling.

 

Advies

Bastasol adviseert u graag bij de aanschaf van een rolhek. Kom gerust eens langs in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam of maak een afspraak maken met een van onze adviseurs. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u ook gebruik maken van het aanvraagformulier rolluik

Bekijk hier voorbeelden van rolhekken

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie