Vouwgordijnen voor een warme en sfeervolle uitstraling

Geef uw interieur een trendy, speels effect met vouwgordijnen !
[wpseo_breadcrumb]
Vouwgordijnen op maat zijn een elegante raambekleding die door de stofkeuze en wijze van vouwen voor een romantische of juist strakke uitstraling van uw interieur kunnen zorgen.

Vouwgordijnen worden gemaakt met horizontale tunnels met daarin baleinen die ervoor zorgen dat het gordijn mooi strak blijft hangen. De baleinen zijn niet of nauwelijks zichtbaar omdat ze in de tunnels verwerkt zitten. Wanneer de gordijnen volledig naar beneden zijn, oogt het gordijn strak en modern maar kunt u een vouwgordijn uiteraard ook deels naar boven halen. Geheel naar boven, halverwege het raam of helemaal uitgevouwen. U bepaalt eenvoudig de hoeveelheid lichtinval in uw living, slaapkamer of keuken!

 

Varianten

De stoffencollectie voor vouwgordijnen omvat een ruime keuze aan stofkwaliteiten in transparante, semi-transparante of verduisterende uitvoeringen. Ook kunt u kiezen uit verschillende diktes van stoffen en alle denkbare kleuren. De transparante stoffen zijn goed te combineren met uw overgordijnen. Vouwgordijnen kunnen ook gevoerd worden, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor de slaapkamer. U kunt ervoor kiezen om uw vouwgordijnen  te verfraaien met een contrasterende biesband of contrasterend stiksel. Hiermee geeft u een persoonlijke draai aan uw vouwgordijn!

De vouwgordijnen kunnen worden uitgevoerd in meerdere modellen :

  • standaard zonder baleinen
  • standaard met baleinen aan de voorzijde
  • standaard met baleinen aan de achterzijde
  • speciale modellen, bijvoorbeeld ‘erker’-modellen en top/down-modellen

 

Bediening

Het vouwgordijn wordt standaard geleverd met een kettingbediening in de kleur wit. Optioneel zijn andere kleuren verkrijgbaar en is zelfs elektrische bediening mogelijk.

 

Informatie en prijsopgave

Bastasol levert en monteert veel vouwgordijnen van Zonnelux. Voor meer inspiratie en een betrouwbaar advies bent u van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u ook gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van vouwgordijnen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie