Vlinderjaloezieën – Sheerlight

Vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in 1 product
Start » Zonwering » Binnenzonwering en raambekleding » Sheerlight vlinderjaloezieën
De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van 50 mm. De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

Vlinderjaloezieën zijn eenvoudig te bedienen. Met een optrekkoord of ketting trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer. Met het tuimelkoord kantel je de lamellen open, halfopen of dicht. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval en privacy.

Het Nederlandse bedrijf Zonnelux produceert vlinderjaloezieën onder de naam Sheerlight. Een sheerlight bestaat uit twee transparante dunne lagen stof met daartussen horizontale stoffen banen. Het bezit dezelfde licht regulerende eigenschap van een horizontale jaloezie maar heeft daarnaast een sterk isolerende en geluiddempende werking. Een sheerlight biedt het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit.

Een sheerlight is voor iedere rechte-raam-situatie toepasbaar en is ook heel geschikt als u geen overgordijnen wilt in uw interieur. De sheerlight wordt standaard geleverd met een cassette aan de bovenzijde en een elegante afgeronde onderrail. De cassette wordt naar keuze geleverd in silver, white of off-white. De kunststof onderdelen worden uitgevoerd in bijpassende kleur.

De collectie Sheerlight stoffen bestaat uit diverse stofstructuren met ieder haar eigen elegante eigenschappen. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. Sheerlight stoffen zijn gemaakt van 100% polyester. Dit duurzame en sterkte materiaal filtert het UV licht, heeft een isolerende en dempende werking.

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies over een vlinderjaloezie of  sheerlight kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van sheerlight vlinderjaloezieën

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie