Raamdecoratie voor serre en lichtkoepel

Bastasol biedt praktische oplossingen voor uw serre of lichtkoepel
Start » Zonwering » Binnenzonwering en raambekleding » Serre raamdecoratie
Serres en erkers bestaan grotendeels uit ramen. Bovendien is de ruimte om raamdecoratie te monteren vaak beperkt. In een serre moet de raamdecoratie meestal onder een hoek of zelfs nagenoeg horizontaal onder het dak van de serre toegepast worden. Daarom moet de raamdecoratie meestal met behulp van spandraden en/of geleidingrails uitgevoerd worden.

 

U wilt raambekleding om het interieur van uw serre te verfraaien, maar vaak is ook het reguleren van de warmte een belangrijk punt van aandacht. De adviseurs van Bastasol informeren u graag over de mogelijkheden van raamdecoratie in uw serre of lichtkoepel.

De meest gebruikte gordijnen zijn duette gordijnen en plissé gordijnen

 

Deze twee types zijn goed toepasbaar in moeilijke raamsituaties zoals serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en kantelramen. Door de uitgebreide keus in textielsoorten, transparanties en speciale coatings kunt u uw duette of plissé gordijn een persoonlijk tintje geven. Tegelijkertijd creëert u een heerlijk binnenklimaat in uw serre waarbij het ’s winters behaaglijk warm en ’s zomers aangenaam koel is.

 

De bediening van de raamdecoratie moet soepel kunnen verlopen. Of deze nu makkelijk of moeilijk bereikbaar is. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden van handmatige en elektrische bediening. U kunt de raamdecoratie in uw serre zelfs op afstand bedienen met behulp van een app op uw telefoon!

 

Shutters

Misschien wat minder bekend, maar ook shutters zijn bijzonder geschikt voor uw serre of erker. Shutters zijn gemaakt van hout, wat van nature een licht isolerende werking heeft.

Door de toepassing van een railsysteem verschuift u de shutters gemakkelijk. Shutters zijn in veel moeilijke raamsituaties te plaatsen en zelfs tegen uw serredak misstaan ze niet!

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van raamdecoratie voor serre en lichtkoepel

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie