Houten Shutters

Een lust voor het oog
[wpseo_breadcrumb]
Houten shutters zijn luiken die u aan de binnenzijde van uw woning kunt gebruiken als raamdecoratie. Naast de decoratieve uitstraling hebben houten shutters ook een prima isolerend effect in zomer en winter. Ze geven daarnaast een mooi speels lichteffect waarbij lichtinval of juist privacy naar behoefte ingesteld kan worden.

 

Shutters komen in zowel moderne als klassieke interieurs goed tot hun recht. Shutters zijn echt sfeermakers. Shutters zijn geschikt voor rechte raam situaties maar ook voor halfronde, schuine en cirkelvormige raamsituaties.

 

Materialen

Bastasol levert en monteert shutters van Zonnelux en Wehlton.  Beide merken hebben meerdere typen shutters in hun collectie. De shutters worden vervaardigd uit het beste Amerikaanse hardhout. Hierdoor zijn de louvers zeer vormvast. Bredere houten shutters kunnen vervaardigd worden zonder risico op vervorming. Afhankelijk van het gebruikte houtsoort zijn er diverse lamelbreedtes beschikbaar.

De shutters zijn leverbaar in diverse kleuren en ook wat betreft de scharnieren heeft u diverse mogelijkheden. Om de lamellen te kunnen kantelen, worden shutters standaard geleverd met een bedieningslat in het middel van elk paneel,  ook wel ‘ tilt rod ’ genoemd.  U kunt ook kiezen voor een zgn. ‘clear view’: een verborgen bediening die aan de achterzijde van het paneel is vastgemaakt aan de zijkanten van de lamellen.

 

Modellen

Shutters worden meestal  ‘enkelhoog’ geleverd. Dit betekent dat de shutters de volle hoogte van uw raam bedekken. Bij het  ‘Café model’ wordt alleen het onderste gedeelte van uw raam bedekt met shutters. Door gebruik te maken van railsystemen kunt u de shutters heen en weer bewegen.

 

Informatie en prijsopgave

Wilt u meer informatie over shutters? Maak dan vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van houten shutters

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie