7-zekerhedenBastasol Zonwering & Outdoor Living is verankerd in de regio: al vanaf 1982 zijn wij gevestigd in Rotterdam. Wij bieden beschutting tegen weer, wind en ongewenste gasten. Maar ook maximaal genieten van de buitenlucht en zonneschijn. Bastasol beschikt, als één van de weinige zonweringleveranciers nog over een eigen werkplaats waar ook reparaties worden uitgevoerd.

Ruim aanbod

Wij zijn kwaliteitsleverancier van alle typen zonwering – voor binnen en buiten – en raamdecoratie. Naast knikarmschermen, rolluiken, houten shutters, terrasoverkappingen et cetera leveren en monteren wij ook horren, garagedeuren, schaarhekken en deurluifels. En voor maximaal profijt van uw tuin als verlengstuk van uw woonkamer vindt u bij ons ook tuinovens, barbecues en ligbedden. Als het gaan om nieuwe producten, kan dankzij samenwerking met gerenommeerde leveranciers, een zeer breed gamma worden aangeboden tegen de meest gunstige condities.

Zorgeloos genieten

Wij zijn zuinig op de goede naam die wij in 34 jaar hebben opgebouwd. Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop bij alles wat wij doen. Daarom werken wij alleen met producten waarvan we zeker weten dat de kwaliteit hoog is. Wij zijn dealer van veel gerenommeerde fabrikanten waaronder Luxaflex, Velux, Novoferm, MySun, Rainbowsol en Stobag.

Onze kwaliteitsgerichte aanpak gaat echter veel verder dan alleen onze producten. We willen onze klanten centraal stellen. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat wij grote waarde hechten aan een correcte communicatie, het tegemoetkomen aan uw wensen en het verlenen van een uitstekende service. Dit brengt met zich mee dat wij van onze leveranciers een zelfde inzet vragen.

Al ons personeel krijgt een gedegen opleiding, zoals bijvoorbeeld een VCA-training, maar heeft ook de beschikking over de meest professionele en uiteraard gekeurde hulpmiddelen. Een ieder werkt volgens de afgesproken regels welke gelden binnen onze onderneming.

Ook na oplevering blijven wij aanspreekbaar. Onze klant moet immers jarenlang zorgeloos plezier beleven aan de geplaatste producten. Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie en de ROMAZO waardoor kwaliteit, productkennis, garantie, en nazorg altijd gewaarborgd is.

De beste oplossing, niet de duurste

Met iedere klant die de showroom aan de rustieke Charloisse Lagedijk in Rotterdam binnenstapt, wordt meegedacht over de beste manier om de gewenste oplossing te realiseren. De specialisten van Bastasol Zonwering & Outdoor Living zijn als geen ander in staat om elke situatie te vertalen naar een oplossing die aansluit op uw wensen. Met andere woorden: oplossingen op maat zijn bij Bastasol standaard. Hierbij wordt ook het budget goed in de gaten gehouden. Specialistische oplossingen zijn niet per definitie kostbare oplossingen. Sterker nog, de standaard producten die via internet worden aangeboden blijken vaak helemaal niet voordeliger.

Gratis werkopname en advies

Inspiratie vindt u natuurlijk in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk 563 te Rotterdam. Maar één telefoontje of e-mail volstaat om een specialist van Bastasol bij u thuis of op het bedrijf langs te laten komen voor gratis advies en werkopname.