Verasol verandadak en tuinkamer

Voor een verandadak of tuinkamer bent u bij Verasol Selected Dealer Bastasol op het juiste adres!
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Tuinkamer en verandadak
Verasol biedt keuze uit drie verandasystemen, oplopend in prijs: Greenline, Profiline en Highline. Ze bestaan uit aluminum profielen met een dakbedekking van polycarbonaat of glas. De verschillen zitten in het aantal kleurkeuzes, mogelijke afmetingen, materiaal van de dakbedekking, eenvoudige of luxere gootafwerking en sierlijsten en diverse opties.

 

Opties

Verasol biedt een breed assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Stel uw veranda of tuinkamer samen in de stijl die past bij uw smaak en wensen. De Verasol verandadaken zijn ook uit te breiden met zonwering. Zo is er de elektrisch aangedreven onderdakzonwering. En de sfeervolle zonnedoeken voor Greenline en Profiline.

 

Verandadak uitbreiden naar tuinkamer

Een verandadak van Verasol kan worden uitgebreid met één of meerdere zijwanden of zelfs helemaal tot tuinkamer worden omgetoverd. De Verasol tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen. De tuinkamers zijn verkrijgbaar in aluminium en glas. Er is een breed aanbod in standaardmaten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige constructie die onderhoudsarm is. De tuinkamer met glasschuifwanden geeft u een wijds overzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

 

Garantie

Verasol biedt een garantie van tien jaar op verandadaken en tuinkamers.

 

Informatie

Al 15 jaar is Verasol toonaangevend in veranda’s, tuinkamers en aanverwante mogelijkheden. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en het actuele aanbod van Verasol in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak maken met de specialist van Bastasol om bij u langs te laten komen voor gratis advies. U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier terrasoverkapping.

Bekijk hier voorbeelden van tuinkamer en verandadak

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie