Burnies terraskachels te koop bij Bastasol

Het gehele jaar aangenaam in de tuin zitten dankzij de terraskachels van Burnies
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Tuinhaarden

Bastasol Zonwering & Outdoor Living biedt een breed scala aan producten die bijdragen aan sfeer, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Wij willen daarmee het leefgenot in en om uw huis vergroten.

Lange avonden met vrienden of familie op het terras. Dat kan vaker dan u denkt, ook in Nederland. Want onze producten beschermen u tegen kou, wind of regen. Maak het leven op uw terras of onder uw veranda comfortabel met een terraskachel. Daarmee is het mogelijk om alle seizoenen van het buitenleven te genieten.

Of u nu buiten in de tuin zit op uw terras of heerlijk onder uw veranda de kou hoeft geen reden meer te zijn om naar binnen te gaan! Met een Burnies terraskachel kunt u het overal behaaglijk maken. De terraskachel weegt zelf 21 kilo, waardoor het mogelijk is deze gemakkelijk door uw hele tuin te plaatsen en te gebruiken. Eventueel kunt u hiervoor de vaak toegepaste vloerplaat op wielen gebruiken waar de terraskachel aan verankerd wordt, zodat u het geheel nog gemakkelijker kunt verplaatsen.

Of misschien zit u liever met uw terraskachel onder uw veranda? Ook daar heeft Burnies unieke oplossingen voor. Zo kunt u bijvoorbeeld het rookkanaal buiten het dak omleiden of kunt u kiezen voor een dubbelwandig systeem om direct door een dak heen te gaan.

 

Waarom liever een terraskachel dan een tuinhaard?

Eenvoudig gezegd heeft een tuinhaard geen deur en een terraskachel wel. Ook al lijken deze twee erg veel op elkaar, toch is er een groot verschil in de brandeigenschappen. Zo verbruikt een terraskachel minder hout dan een tuinhaard en geeft de eerste meer rendement. De verbranding bij een terraskachel is vollediger, wat zorgt voor minimale uitstoot. Het deurtje wat van een tuinhaard dus een terraskachel maakt zorgt er ook voor dat het hout in de kachel blijft en de vuurspetters in de kachel blijven. Wel zo veilig voor u en uw gasten!

 

Interesse?

Wilt meer weten over terraskachels? Neem dan contact op met onze showroom

Gratis persoonlijk advies

Heeft u liever contact met onze medewerker?

Gratis Offerte

Wilt u op voorhand al een prijs weten?

Bekijk hier voorbeelden van tuinhaard

Klanttevredenheid

9,0
- Rotterdam
9,0
- Rotterdam
10,0
- rotterdam
9,0
- Barendrecht
9,0
- Rotterdam
9,0
Hoek van holland
8,0
- Capelle ad IJssel
10,0
- Rotterdam IJsselmonde
56 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  
Route naar onze showroom

Openingstijden

Openingstijden

 

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie