Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping van Bastasol verlengt u de zomer
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Terrasoverkapping

Nog net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. In alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond ? Dat kan in uw tuinkamer. Trakteer u zelf op een terrasoverkapping en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin!

Er zijn diverse redenen om een terrasoverkapping aan te schaffen. Teveel licht in huis, teveel warmte door rechtstreeks instralend zonlicht of gewoon omdat u het prettig vindt buiten op een beschutte plaats te zitten.  Verandadak, verandasysteem of terrasoverkapping zijn verschillende benamingen voor hetzelfde idee: u monteert iets boven uw terras waardoor u beschut tegen regen en wind toch buiten kunt zitten.

 

Keuze

Bastasol levert verandadaken, terrasoverkappingen en tuinkamers van de merken Verasol en Stobag en Deponti. Wij hebben veel ervaring met Verasol Greenline, Profiline en Highline, STOBAG Terrado , STOBAG Pergolino , STOBAG Boxmobil en Deponti Trebbiano.

 

Serrezonwering

Om het comfort compleet te maken kan de tuinkamer voorzien worden van een serrezonwering. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl er een prettige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

 

Advies

Inspiratie voor uw verandadak, terrasoverkapping of tuinkamer vindt u natuurlijk in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Of maak een afspraak met de specialist van Bastasol om bij u langs te laten komen voor gratis advies. U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier terrasoverkapping.

 

Aanschaf

Een veranda of tuinkamer koop je niet iedere dag. Omdat wij u graag goed willen informeren en daar voldoende tijd voor willen nemen, werken wij voor deze producten op afspraak.
Klik hier om uw voorkeur voor dag en tijd door te geven (dinsdag t/m vrijdag). U kunt ook een prijsindicatie opvragen (klik hier). Desgewenst komen wij graag bij u langs voor nadere informatie en een werkopname.

Bekijk hier voorbeelden van terrasoverkappingen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie