Italiaanse ligbedden voor relaxed genieten van de zon

Italiaanse ligbedden met zonneluifel van professionele topkwaliteit met bijzondere dessins en 10 jaar garantie!
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Italiaanse ligbedden

Deze voor de Italiaanse stranden zo kenmerkende ligbedden met zonneluifel zullen niet misstaan in uw tuin, op het terras of naast het zwembad. Het zijn dezelfde ligbedden die intensief worden verhuurd en moeiteloos de invloeden van zon, zout, zeewater, scherpe zandkorrels en zonnebrandolie doorstaan.

Italiaanse ligbedden van het merk Buon Gusto kunt u bij Bastasol Zonwering & Outdoor Living aanschaffen voor uw tuin, terras of voor naast het zwembad. De ligbedden en -stoelen zijn leverbaar met een aluminium of houten frame. Voor zowel de aluminium- als de houten frames geldt dat u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het aluminium is geanodiseerd. Dit gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De toegebrachte oxide laag is hard, poreus, slijtvast en blijvend mooi. Ook na langdurig gebruik is er geen materiaalverlies waarneembaar.. De Italiaanse ligbedden vragen weinig ruimte bij opslag. Ingeklapt bedraagt de dikte slechts 12 cm.

Wat onze Italiaanse ligbedden echt uniek maakt is de speciale Jaquio beach-bekleding. Naast een ruime keuze aan standaard dessins, levert Buon Gusto de ligbedden in waterafstotende, luchtdoorlatende Jacquardweefsel met bijzonder decoratieve dessins. Patronen met mooie glans en subtiele contrasten. De ligbedden, die in drie of vijf posities verstelbaar zijn, zijn dus niet alleen comfortabel, maar ook een lust voor het oog!

 

10 jaar garantie

Buon Gusto biedt u op deze prachtige Italiaanse ligbedden met zonneluifel 10 jaar garantie tegen oxideren en ontwrichten.

 

Interesse?

Wilt u ook het gehele jaar genieten van het buitenleven? Kijk dan eens op onze speciale buitenleven-website www.buon-gusto.nl  U vindt bij ons overigens niet alleen ligbedden maar ook parasols, strandstoelen en bijbehorende accessoires. Bezoek onze webshop www.italiaanseligbedden.nl Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam.

Gratis persoonlijk advies

Heeft u liever contact met onze medewerker?

Gratis Offerte

Wilt u op voorhand al een prijs weten?

Bekijk hier voorbeelden van italiaanse ligbedden

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  
Route naar onze showroom

Openingstijden

Openingstijden

 

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie