Originele Italiaanse houtoven: hét alternatief voor de buitenkeuken

Roestvrijstalen houtovens van Buon-gusto geven geheel nieuwe dimensie aan het buiten koken
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Italiaanse houtovens

Koken, bakken en grillen met een houtoven: de meest natuurlijke manier om voedsel te bereiden. Heel gezond, want de gerechten zijn vetarm en de bereiding is zo snel dat al het goede behouden blijft. De gerechten krijgen ook een authentieke smaak.. In Italië is de houtoven een vanzelfsprekend onderdeel van de keuken. In Nederland is deze vaak nog een luxeproduct en wordt de tuinoven vooral gezien als een pizza-oven. Maar werkelijk alles kan  in een houtoven bereid worden, door gebruik te maken van de verschillende fasen van het stookproces. De temperatuur loopt op tot zo’n 450 graden; veel hoger dan een elektrische oven of gasoven kan bereiken. Van voorgerecht tot nagerecht, alles krijgt in de houtoven zijn kenmerkende smaak. En daarnaast is koken en bakken met een houtoven natuurlijk een heel gezellige belevenis!

Bastasol Zonwering & Outdoor Living levert twee series houtovens van het merk Buon-gusto: de Smarty – Country serie en de BRAVA – BRAVO serie. De Smarty en Country zijn compacte familie houtovens met een royale verlichte bakruimte van 40cm x 60cm, twee bakniveaus, goede warmtereflectie en isolatie. Door het handelbare formaat is deze oven ook geschikt voor het balkon van uw appartement. De trolley beschikt over een royale bergruimte voor het stookhout. De BRAVA en BRAVO zijn wat grotere professionele houtovens die tevens als inbouwoven leverbaar zijn. Uitermate geschikt voor het koken voor grote gezelschappen.

Onze houtovens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De koepelvormige bakruimte is afgeschermd van de stookruimte waardoor u geen last heeft van zwarte randen of as in uw eten. Alle ovens hebben een traditionele dubbele stenen ovenvloer, een uitmuntende warmtereflectie en zijn goed geïsoleerd. Ze zijn onderhoudsvrij, eenvoudig te reinigen.

 

Meer informatie?

Uitgebreide informatie over onze modellen houtovens vindt u op onze buitenleven website www.buon-gusto.nl  Of neem contact op met onze showroom.

Gratis persoonlijk advies

Heeft u liever contact met onze medewerker?

Gratis Offerte

Wilt u op voorhand al een prijs weten?

Bekijk hier voorbeelden van italiaanse houtovens

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  
Route naar onze showroom

Openingstijden

Openingstijden

 

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie