Flexibele overkapping

Het stijlvolle pergola scherm dat u extra ruimte geeft om buiten te genieten
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Flexibele overkapping
De Pergolino biedt veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht. Dankzij de grotere afmetingen van het terrasscherm Pergolino kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op efficiënte wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé feestje of een restaurantlounge is, de Pergolino beschermt u en uw gasten optimaal tegen zon en regen waardoor het nog comfortabeler vertoeven is op uw terras.

Door een steunprofiel onder de geleidingsrails heeft de Pergolino een hoge standvastigheid, waardoor u in weer en wind op uw Pergolino kunt vertrouwen. Het geïntegreerde gasveermechanisme zorgt voor een constante doekspanning.

 

Framekleuren

Kies, geheel naar eigen smaak, de kleur van het frame en het schermdoek uit het veelzijdige STOBAG-kleurenpalet. Laat u inspireren en geef uw Pergolino een individueel karakter!

 

Somfy bedieningssysteem

Stelt u zich eens voor: u ligt lekker relaxed in uw ligstoel. Uw spannende boek heeft u bijna uitgelezen, maar ondertussen is ook de zon feller geworden en brandt onbarmhartig op u neer. Ach, geen enkel probleem. Een druk op de knop van de afstandsbediening is voldoende om het scherm van de Pergolino een stuk verder uit te schuiven. Dat noemen wij comfort: uw schaduw gemakkelijk uitbreiden met de bedieningssystemen van Somfy!

 

Afwerking

STOBAG terrasschermen worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstof met een UV-bescherming tot 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Om ervoor te zorgen dat u ook na vele jaren nog net zoveel plezier beleeft aan uw Pergolino als op de eerste dag, worden bij STOBAG de profielen en frameonderdelen voorzien van een poedercoating. Dit milieuvriendelijke procedé beschermt de constructie op een efficiënte manier tegen omgevings- en weersinvloeden..

 

Advies

Wij vertellen u graag meer over de Pergolino in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak maken met de specialist van Bastasol om bij u langs te laten komen voor gratis advies. U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier terrasoverkapping.

Bekijk hier voorbeelden van flexibele overkapping

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie