Mezzo Arco deurluifel

Elegant gebogen luifel met een vriendelijke uitstraling
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Deurluifel » Mezzo Arco Deurluifel
De Mezzo Arco smeedijzeren deurluifel van Buon-gusto is een elegant gebogen luifel met een vriendelijke uitstraling. Een prachtige toevoeging aan een restaurant, winkel of klassiek gebouw. De sierlijk gekrulde beugels geven een romantisch tintje. Voor een strakke en moderne look laat men deze achterwege.

 

De diepte is 85 of 105 cm. Alle breedtes zijn leverbaar, tot maar liefst zes meter. En de montage is zeer eenvoudig. Van deze modulaire overkapping kan met speciale zijpanelen een veranda worden gemaakt.

 

De kwaliteit is oerdegelijk, er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de luifel is vormgegeven met oog voor esthetisch detail. Zo zijn de bevestigingsmaterialen zoveel mogelijk aan het oog onttrokken. De constructie is ijzersterk en tegen alle weersinvloeden bestand. Het muurprofiel, de druppelvanger, de steun en montagestrips zijn alle van gegalvaniseerd staal met poedercoating. De plaat is van 3 mm polycarbonaat (Bayer Makrolon) en is beschermd tegen UV-invloeden. De plaat is niet doorboord maar tussen twee pakkingen bevestigd. Dit voorkomt vervorming en trillingen bij harde wind. We bieden dan ook tien jaar garantie op dit topproduct.

 

De constructie is in elke denkbare kleur leverbaar. De afdekking is leverbaar in drie kleuren: helder, gebronsd of opaal (wit).

Bekijk hier voorbeelden van Mezzo Arco Deurluifels

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie