Liberty deurluifel

Romantisch en stijlvol
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Deurluifel » Liberty deurluifel
De Liberty deurluifel van Buon-gusto is een klassiek smeedijzeren deurluifel in romantisch design. Deze deurluifel kan uitgebreid worden met een zonnegordijn op rail. Hiermee voorziet u eenvoudig in zonwering met een bijzonder accent. Modulair toegepast ontstaat een prachtige gevel luifel. De kwaliteit is oerdegelijk, er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de luifel is vormgegeven met oog voor esthetisch detail. Zo zijn de bevestigingsmaterialen zoveel mogelijk aan het oog onttrokken.

 

De diepte is 85 of 105 cm. Alle breedtes zijn leverbaar, tot maar liefst zes meter. En de montage is zeer eenvoudig.

 

De constructie is ijzersterk en tegen alle weersinvloeden bestand. Het muurprofiel, de druppelvanger, de steun en montagestrips zijn alle van gegalvaniseerd staal met poedercoating. De plaat is van 3 mm polycarbonaat (Bayer Makrolon) en is beschermd tegen UV-invloeden. De plaat is niet doorboord maar tussen twee pakkingen bevestigd. Dit voorkomt vervorming en trillingen bij harde wind. We bieden dan ook tien jaar garantie op dit topproduct.

 

De constructie is in elke denkbare kleur leverbaar. De afdekking is leverbaar in drie kleuren: helder, gebronsd of opaal (wit).

Bekijk hier voorbeelden van liberty deurluifels

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie