Balestra deurluifel

Voor deur en gevel
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Deurluifel » Balestra luifel
De Balestra luifel van Buon-gusto is een zakelijke uitvoering. De luifel is heel geschikt voor professionele toepassingen. De draagconstructie is zeer solide. Aanvullende ondersteuning is niet nodig want de vorm maakt een grote diepte mogelijk. Ramen en deuren zijn goed beschermd door de kromming. Modulair toegepast een prachtige gevel luifel.

 

De diepte is 85 of 105 cm. Alle breedtes zijn leverbaar, tot maar liefst zes meter. En de montage is zeer eenvoudig.

 

De kwaliteit is oerdegelijk, er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de luifel is vormgegeven met oog voor esthetisch detail. Zo zijn de bevestigingsmaterialen zoveel mogelijk aan het oog onttrokken. De constructie is ijzersterk en tegen alle weersinvloeden bestand. Het muurprofiel, de druppelvanger, de steun en montagestrips zijn alle van gegalvaniseerd staal met poedercoating. De plaat is van 3 mm polycarbonaat (Bayer Makrolon) en is beschermd tegen UV-invloeden. De plaat is niet doorboord maar tussen twee pakkingen bevestigd. Dit voorkomt vervorming en trillingen bij harde wind. We bieden dan ook tien jaar garantie op dit topproduct.

 

De constructie is in elke denkbare kleur leverbaar. De afdekking is leverbaar in drie kleuren: helder, gebronsd of opaal (wit).

Bekijk hier voorbeelden van Balestra luifels

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie