Italiaanse deurluifel; comfortabele entree

Deurluifel van Buon-Gusto geeft een Italiaanse grandeur aan Nederlandse woningen en kantoren
Start » Buitenleven » Tuin en terras » Deurluifel

Een deurluifel, entreeluifel of gevelluifel is zeer plezierig als u in de regen op zoek bent naar uw huissleutel of als uw klant staat te wachten terwijl het regent, tot de deur van uw kantoorpand geopend wordt. Bovendien is een deurluifel een sieraad aan uw gevel. Bastasol levert deurluifels van het merk Buon-Gusto.

Buon-gusto is een handelsnaam van Bastasol Zonwering & Outdoor Living BV en is de importeur voor Nederland en België van exclusieve Italiaanse kwaliteitsproducten die sfeer, comfort en smaak brengen. Onderdeel van ons assortiment zijn de Buon-gusto deurluifels: smeedijzeren deurluifels uit Italië die een prachtige Italiaanse tint geven aan de entree van uw restaurant, winkel, kantoorpand of boven de voordeur van uw woning. De robuust uitgevoerde deurluifels worden (gepatenteerd) geproduceerd in Italië en exclusief door ons in Nederland geleverd.

 

Specificaties

De deurluifels zijn er in een klassieke en moderne uitvoering. Een functioneel sieraad op elke gevel. Leverbaar met een diepte van 85 of 105 cm en tot maar liefst 6 meter breed. De luifels in elke gewenste maatvoering en kleur leverbaar. De montage is zeer eenvoudig. Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en esthetische details. Zo zijn de bevestigingsmaterialen zoveel mogelijk aan het oog onttrokken.

De polycarbonaat plaat is bevestigd tussen twee pakkingen. Niet doorboord waardoor er geen vervorming kan optreden en bij harde wind geen trillingen worden veroorzaakt. De deurluifels zijn modulair, zodat er jaren na montage nog extra modules kunnen worden toegevoegd. Optioneel kan een zonneluifel toegevoegd worden voor een extra sfeervol effect.

 

Garantie

Op uw Buon-gusto deurluifel ontvangt u 10 jaar garantie.

 

Meer informatie

Voor meer informatie en een betrouwbaar advies, kunt  u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam .

Gratis persoonlijk advies

Heeft u liever contact met onze medewerker?

Gratis Offerte

Wilt u op voorhand al een prijs weten?

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  
Route naar onze showroom

Openingstijden

Openingstijden

 

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie