Carport

Voor optimale bescherming van uw auto
Uw auto is een waardevol bezit. Een carport biedt optimale bescherming het gehele jaar door. Geen regen, sneeuw, hagel, vogelpoep, bladeren en schadelijk zonlicht op uw auto. En als u een garage heeft, geeft dit ook nog eens meer leefruimte en comfort voor de deur! Bastasol levert en monteert carports van het merk Verosol. Verasol heeft daarin twee uitvoeringen: met vlak of gebogen dak. Elk met een zijn eigen tijdloze uitstraling.

Verasol carport met gebogen dak

De Verasol carport met gebogen dak is een zelfdragende constructie met geïntegreerde hemelwaterafvoer en een vlakke gootsierlijst. De carport is leverbaar van 4 tot 7 meter breed en is 320 of 370 cm diep. Dit zijn echter standaard maten; maatwerk is ook mogelijk. Het dak is gemaakt van polycarbonaat platen. Men kan kiezen uit helder x-structuur of opaal x-structuur polycarbonaat. Voor de constructie kan men kiezen uit de kleuren structuur antraciet en RAL 9010 structuurlak. Het is ook mogelijk om verlichting aan te brengen in uw carport.

Verasol auto overkapping met vlak dak

De Verasol carport met vlak dak heeft meer mogelijkheden om uw ideale carport samen te stellen. Er zijn twintig standaard afmetingen (ook hier is maatwerk mogelijk). U kunt kiezen uit zeven soorten dakbedekkingen variërend in structuur, warmte werende eigenschappen en helderheid. Daarnaast heeft u de keuze uit een vlakke, ronde of klassieke gootsierlijst. De constructie is in zeven kleuren leverbaar.

Garantie

Verasol  is al 15 jaar het toonaangevende merk op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda’s en overkappingen. Verasol geeft daarom met een gerust hart 10 jaar garantie op uw carport, zo bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten.

Meer informatie

Voor meer informatie en een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom.

Bekijk hier voorbeelden van carports

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie