Plisséhor

Stijlvol ventileren zonder vervelende insecten
Als u liever een rolhor wilt met het bekende gevouwen gaas, dan kiest u voor een plisséhor. De plisséhor is leverbaar als inklem unit of voorzethor en toepasbaar op alle ramen, inclusief dakramen en draai/kiepramen. Samen met een plisséhordeur zorgt de plisséhor voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.

 

Raamplissé voorzethor

Een strak vormgegeven en soepel lopende raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Omdat er geen veer nodig is, kan de plisséhor bijna geruisloos en met weinig kracht bediend worden. Het zwarte gaas reflecteert niet, waardoor het uitzicht slechts minimaal belemmerd wordt. Een plisséhor kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas.

 

Raamplissé Inklem hor

Zonder te boren of schroeven wordt de Raamplissé Inklem hor eenvoudig in uw kozijn geklemd en is altijd uitneembaar. De standaard meegeleverde handgreep zorgt voor nog meer bedieningsgemak. De Inklem plisséhor kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor draaikiepramen. Het frame is door de veerclips eenvoudig uit het kozijn te verwijderen, de plisséhor is dus makkelijk uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

 

Verschil voorzet – inzet/klem

De voorzet unit is geschikt voor montage op het kozijn (‘op de dag’) en het inklem unit is geschikt voor montage in het kozijn (‘in de dag’). Beide types plisséhorren kunnen optioneel met grijs in plaats van zwart gaas geleverd worden en in diverse RAL-kleuren. Wilt u tegelijkertijd insecten weren en verduisteren, dan is de Raamplissé combi unit van Unilux misschien iets voor u.  De ideale combi voor dakramen en lichtkoepels. Zo kan traploos geventileerd worden en/of verduisterd; en dat in 1 systeem. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?  Wij ontvangen u graag in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Of gebruik het aanvraagformulier insectenhorren.

Bekijk hier voorbeelden van Plissé raamhor

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie