Hor tegen insecten voor ramen en deuren

Bastasol levert en monteert hor systemen, voor ramen en deuren, die jarenlang een ongestoorde nachtrust en een gezond en comfortabel leefklimaat garanderen
Start » Buitenleven » Horren
Insecten horen niet in huis. Uit oogpunt van hygiëne is het van belang om deze lastposten effectief buiten te sluiten, maar ook voor een aangenaam verblijf in huis en een goede nachtrust zijn goede insectenhorren onmisbaar. Op deze manier kunnen ramen of deuren open blijven,  zonder dat u overlast ervaart van vliegen, wespen en muggen.

Onze insectenhorren zijn ook leverbaar met zonwerend horrendoek waarmee u een teveel aan zonneschijn tegenhoudt. Daarnaast hebben wij insectenhorren met pollenwerend gaasdoek. Deze zijn speciaal ontworpen voor mensen met allergieën of hooikoortsverschijnselen.

Insectenhorren moeten tegen een stootje kunnen en mogen voor bewoners geen hinderlijk obstakel vormen. Degelijkheid en bedieningsgemak is erg belangrijk. Bastasol levert en monteert insectenhorren van Unilux, een Nederlandse producent van kwaliteitsproducten. Horren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Unilux staat al jaren bekend om de betrouwbaarheid en is specialist in insectenhorren op maat. Daarnaast vindt u insectenhorren van Velux en Luxaflex in ons assortiment.

Insectenhorren kunnen worden toegepast op een raam, draai/kiepraam, dakraam, deur, dubbele openslaande deur en schuifpui. Voor elk type raam en elke doorgang heeft Bastasol een oplossing.

 • Raamhorren
  • Rolhor
  • Inzet/klemhor
  • Plisséhor
  • Voorzethor
 • Hordeuren
  • Plissé hordeur
  • Rolhordeur
  • Vaste hordeur

 

Advies

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam waar u de meeste typen insectenhorren kunt bezichtigen. Met behulp van het aanvraagformulier insectenhorren kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie