Vrijstaande zonwering

Voor situaties waarin geen vaste montage mogelijk is
[wpseo_breadcrumb]

Met vrijstaande zonwering kan er ook op lastige plekken verantwoord genoten worden van de zon en is er bescherming tegen wind en regen. De bediening van uw vrijstaande zonwering is naar keuze handmatig of elektrisch. Het zonweringsdoek is in alle denkbare kleuren beschikbaar en gemaakt van duurzaam weefsel dat vochtbestendig, rot- en schimmelvrij en vet- en vuilafstotend is.

 

STOBAG Boxmobil

Een mooi voorbeeld van vrijstaande zonwering is de Boxmobil van Stobag: een vrijstaande knikarmscherm constructie. Deze is dubbelzijdig en beide zijden zijn afzonderlijk te bedienen. Volledig benut voorziet de Boxmobil in beschutting voor een oppervlak van meer dan 45m2.  Dit type vrijstaande zonwering wordt vaak gebruikt in de horecasector maar is ook bijzonder geschikt voor bij uw zwembad, boven de speelplaats/zandbak of uw terras thuis. In gesloten toestand ziet u alleen de twee staanders met daartussen de cassettes waarin het doek zich bevindt.

 

Cubola

Een andere vrijstaande zonwering die regelmatig door Bastasol geplaatst wordt, is de Cubola. De Cubola kan zowel vrijstaand als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Dit biedt veel mogelijkheden voor in de tuin, maar ook voor scholen, bedrijven, verenigingen en horeca. Volop zon, maar ook bescherming tegen zon en regen. Bovendien is het de enige vrijstaande zonwering die volledig horizontaal is waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt als men de zon niet wil weren.

 

Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen. Het solide frame van de Cubola is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De Cubola heeft een maximale afmeting van 4 bij 4 meter. De hoogte is variabel. Binnen deze breedtematen zijn praktisch alle maatvoeringen mogelijk. Voor nog meer schaduw kunnen meerdere vrijstaande zonweringen van Cubola aan elkaar gekoppeld worden.

 

Advies

Graag adviseren wij u over de voor u meest geschikte vrijstaande zonwering.  Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Vrijstaande Zonwering.

Vrijstaande Zonwering

Markilux Markant – Een strak dak over uw terras wanneer dat nodig is

Een geheel vrijstaand te plaatsen textieldak met een royaal formaat tot 6 x 6 meter. Met een enorme keuze aan schermdoeken is de Markilux markant een échte sfeerschepper op uw terras. Het bijzonder solide frame waarin het scherm uitrolt maakt dit tot een volwaardig paviljoen dat bescherming biedt tegen de elementen. Het rolscherm is voorzien van speciale openingen voor de afwatering. Regenwater stroomt weg via de slimme goot en pijpen binnen in de staanders. Bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. Met opties als dimbare LED-verlichting, warmtestralers en uitrolbare wanden kan de buitenruimte 365 dagen per jaar worden benut.

Markilux Planet

De zonnescherm-parasol die meedraait

Een stabiel en flexibel vrijstaand zonnescherm dat meedraait met zon en u en uw gasten de hele dag schaduw geeft. Met de easy-go handel draait u de flex-variant van de planet heel gemakkelijk tot 335˚rond. De Planet knikarm-parasol kan worden uitgevoerd met een doekoppervlak van maar liefst 18m2.

Oprolbare volant geeft schaduw bij laagstaande zon, privacy op uw terras, extra beschutting tegen de wind. U kunt dit extra doek verticaal uitrollen, handmatig of met een motor, desgewenst op zonne-energie.

Bekijk hier voorbeelden van vrijstaande zonwering

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie