Serre zonwering voor de perfecte temperatuur in uw veranda!

Met serrezonwering reguleert u de temperatuur in uw serre om optimaal te profiteren van uw glazen aanbouw
[wpseo_breadcrumb]

Een serre of veranda is een schitterende glazen aanbouw, die de woon- en leefruimte vergroot en de tuin aan uw woonkamer koppelt. Maar zonnestralen kunnen een veranda tot meer dan 60°C opwarmen – teveel voor mens, dier en planten. Om ook onder die omstandigheden optimaal te genieten van de serre is een serrezonwering aan de buitenzijde noodzaak. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten.

 

STOBAG

Bastasol Zonwering & Outdoor Living levert en monteert de serrezonweringen van het merk STOBAG. De systemen van STOBAG zijn op het vlak van vorm, functie en techniek optimaal op elkaar afgestemd en bieden ook voor complexe verandaconstructies en grote afmetingen een perfecte serrezonwering. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening van uw serrezonwering en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd. Opdat ook in uw afwezigheid steeds de juiste dosering aan schaduw wordt gegarandeerd.

 

De serrezonwering wordt voorzien van een acryl kwaliteitsdoek of polyester weefsel, waarbij u de keuze heeft uit meer dan 350 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties, zodat u uw zonwering een persoonlijk tintje kan geven. Het acryl doek wordt gemaakt van door en door gekleurde acrylvezels en is daardoor uitzonderlijk kleurecht. Het doek wordt na het weven tevens geïmpregneerd waardoor het water- en vuilafstotend is. Het polyester weefsel is gemaakt van zeer sterk gecoate polyester garens en is UV-bestendig, vuilafstotend en brandvertragend. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl warmte en zonlicht wordt geabsorbeerd en gereflecteerd.

 

Keuze

Welk type zonwering het meest geschikt is voor uw serre is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak, de technische (on)mogelijkheden en natuurlijk uw budget.  Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier serrezonwering.

Markilux 893

Driehoekzonwering

De oplossing voor bijvoorbeeld de nok van uw woning. Overal inzetbaar waar screens of serrezonwering het laten afweten. Binnen en buiten, ondersteboven, naar de zijkant of met de punt naar beneden. Een slim, gepatenteerd systeem met clipbevestiging, hoekgeleiders en trekkabels. De doekcassette beschermt dit windvaste driehoekscherm tegen vervuiling. Spansysteem met sterke trekkabels en gasdrukveren zorgen voor een optimale doekspanning. Maximale afmetingen 400 × 500 cm.

Bekijk hier voorbeelden van serrezonwering

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie