Start » Zonwering » Buitenzonwering » Terraszonwering » Knikarmscherm

Een knikarmscherm of terrasscherm houdt de zon van uw ramen en zorgt voor schaduw op uw balkon of terras. Dit geeft u optimaal comfort: verkoeling in huis, geen hinderlijke reflecties op tv- en beeldschermen binnen, bescherming tegen het zonlicht en beschutting in de avonduren.

 

Doordat de knikarmen onder het zonnescherm invouwen en de uitval-hoogte traploos instelbaar is, zorgt een knikarmscherm voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras.

 

Als u de voorkeur geeft aan een knikarmscherm, dan kunt u bij Bastasol kiezen uit de merken Stobag, MySun en Smits Rolluiken. Voor de bijbehorende kwaliteitsdoeken, heeft u de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet van effen of streepdessins uit meerdere collecties (bijvoorbeeld Dickson of Swela) zodat u uw knikarmscherm een persoonlijk tintje kan geven. Het doek wordt gemaakt van door en door gekleurde acrylvezels en is daardoor uitzonderlijk kleurecht. Het doek wordt na het weven tevens geïmpregneerd waardoor het water- en vuilafstotend is.

 

Ieder knikarmscherm wordt door ons standaard voorzien van een elektrische bediening van het merk Somfy. De buisvormige Somfy motor wordt volledig ingebouwd in de oprolbuis van het doek. De Somfy motor wordt in werking gesteld middels een (bedrade) schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch door een zon/windsensor. De speciale motoren Somfy SLT en Somfy Orea RTS bieden geavanceerde functionaliteiten die de veilige werking van uw knikarmscherm verhogen en de levensduur verlengen (zoals doekrekcompensatie, tussenpositie, terugtrekfunctie).

 

Afhankelijk van het type knikarmscherm is een handmatige bediening ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld een bandopwinder, draaistang, staaldraadwindwerk of slingerstang.

 

 

Advies over uw Knikarmscherm of Terrasscherm

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of in onze showroom.

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam alwaar u de meeste typen zonwering kunt bezichtigen.

 

Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier knikarmscherm.

Gratis persoonlijk advies

Heeft u liever contact met onze medewerker?

Gratis Offerte

Wilt u op voorhand al een prijs weten?

Bekijk hier voorbeelden van knikarmschermen

Klanttevredenheid

9,0
- Rotterdam
9,0
- Rotterdam
10,0
- rotterdam
9,0
- Barendrecht
9,0
- Rotterdam
9,0
Hoek van holland
8,0
- Capelle ad IJssel
10,0
- Rotterdam IJsselmonde
56 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  
Route naar onze showroom

Openingstijden

Openingstijden

 

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie