Terraszonwering van Bastasol

Als u op zoekt bent naar zonwering voor uw terras
Start » Zonwering » Buitenzonwering » Terraszonwering
Wilt u op uw terras uit de zon kunnen zitten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden met onze terraszonwering.

 

Zonwering aan de gevel of vrijstaand

U kunt een markies, knikarmscherm, uitvalscherm of cubola aan de gevel (laten) monteren. Maar ook vrijstaande zonwering voor uw terras is mogelijk. Bijvoorbeeld met de Stobag Boxmobil of de Cubola.

 

Serrezonwering

Misschien heeft of wilt u een serre of een verandadak aan uw gevel. Zo’n terrasoverkapping tegen regen en wind is plezierig maar kan ook een broeikas worden bij heerlijke zonneschijn. Daar zijn oplossingen voor. De Stobag Terrado heeft geïntegreerde zonwering. En de Stobag Pergolino bestaat uit doek dat zowel zonwerend als regenbestendig is. Verasol veranda’s kunnen uitgebreid worden met zonnedoeken of onderdakzonwering. En de meeste verandasystemen kunnen ook aan de zijkanten voorzien worden van zonwering door middel van screens.

 

Welke keuze maakt u?

Welk type zonwering het meest geschikt is voor uw terras is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak, de technische (on)mogelijkheden en natuurlijk uw budget. Verken uw mogelijkheden en kijk welk type terras zonwering voor u het meest geschikt is. Voor het maken van de juiste afwegingen en een betrouwbaar advies kunt u tevens vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam alwaar u de meeste type buitenzonwering kunt bezichtigen.

Een globale prijsopgave of verdere specifieke vragen kunt u ook aanvragen middels een aanvraagformulier.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie