Dakraamzonwering bij Bastasol

Dakraamzonwering van Velux geeft u controle over binnenvallend zonlicht
Start » Zonwering » Buitenzonwering » Raamzonwering » Dakraamzonwering

Bastasol levert en monteert dakraamzonwering van het merk Velux. Deze dakraamzonwering is een effectieve manier om de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen. Velux dakraamzonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. En het mooie is, u behoudt wel uw uitzicht naar buiten. Wanneer niet in gebruik, is de buitenzonwering onzichtbaar opgerold. Aan de binnenzijde van het dakraamvenster kunt u vanzelfsprekend nog een rolgordijn, verduisteringsgordijn of insectenhor installeren, indien u het gebruik van uw dakraam nog verder wilt optimaliseren.

 

 

 

Montage en materiaal

 

Velux dakraamzonwering is eenvoudig van binnenuit te monteren en is vervaardigd van duurzaam, vuilafstotend materiaal. Ze zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen. U heeft de keuze uit drie verschillende kleuren met diverse gradaties in transparantie.

 

 

 

Maat

 

De juiste maatcodering bepaalt u met behulp van het typeplaatje op het dakvenster. Dat bevindt zich rechtsboven op het draaiende gedeelte van uw dakraam (bijvoorbeeld ‘GGL 304’). Is het typeplaatje niet goed leesbaar? Meet dan de breedte en hoogte van het glas (tussen de kozijnstijlen) van het draaiende gedeelte van uw dakraam.

 

 

 

Kenmerken

 

Velux dakraamzonweringen kunnen met de hand bediend worden, of met behulp van een afstandsbediening op netstroom of op zonne-energie.

 

De dakraamzonwering wordt vervaardigd van een weersbestendige, 100% glasvezel met netstructuur. Ze worden uitgebreid getest en aan alle weersomstandigheden blootgesteld. Hierdoor kan Velux een lange levensduur garanderen.

 

 

 

Keuze

 

Kijk voor meer informatie op de site van Velux. Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van de adviseurs van Bastasol Zonwering & Outdoor Living.

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam waar u de meeste Velux raambekledingsproducten kunt bezichtigen. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier dakraam zonwering.

Bekijk hier voorbeelden van dakraamzonwering

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie