Buitenjaloezie: horizontale lamellen

Een buitenjaloezie is een vlakhangende zonwering bestaande uit horizontaal liggende, kantelbare, stevige aluminium lamellen
[wpseo_breadcrumb]

Een buitenjaloezie biedt de beste bescherming tegen binnenvallend zonlicht en warmte. Door toepassing van verticale geleiders kunnen de lamellen van uw buitenjaloezie omhoog of omlaag gelaten worden en kunnen de lamellen gekanteld worden, zodat altijd een optimale lichtregulering gerealiseerd kan worden. Op deze manier worden zonnestralen rechtstreeks gereflecteerd. Toch is er tegelijkertijd een ruime doorkijk naar buiten mogelijk.

 

Voordelen

De voordelen van een buitenjaloezie zijn aanzienlijk:

  • Weert ook de zijdelingse zoninval en lichtinval bij laagstaande zon.
  • Bovendien is een buitenjaloezie uitermate geschikt om hinderlijk diffuus licht buiten te sluiten, hetgeen bij gebruik van beeldschermen veel prettiger is voor de gebruiker.
  • Een vrije doorloop langs het raam is volledig gewaarborgd.
  • Helpt het hele jaar door om de binnentemperatuur goed vast te houden. ’s Zomers blijft het binnen koel. ’s Winters en ook ’s nachts werkt de lamellen als een energiebesparend koudeschild.

 

Specificaties

De buitenjaloezie van Bastasol wordt standaard voorzien van een elektrische bediening. De motor wordt volledig ingebouwd in de bovenbak en in werking gesteld met een schakelaar (bedraad), afstandsbediening of volautomatisch door een zon/windsensor. Afhankelijk van het type buitenjaloezie is een handmatige bediening ook mogelijk.

 

De lamellen zijn standaard 60, 80 of 100 mm. breed. Ze zijn leverbaar in gekraalde uitvoering of als vlaklamel. De uiteinden van een lamel zijn voorzien van een geleide nippel en elke lamel wordt in de ladderkoorden gefixeerd. De lamellen van buitenjaloezieën zijn leverbaar in verschillende kleuren.

 

Advies

Inspiratie vindt u natuurlijk in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Maar één telefoontje of e-mail volstaat om een een afspraak te maken met specialist van Bastasol bij u langs te laten komen voor gratis advies. U kunt ook gebruik maken van het het aanvraagformulier Buitenjaloezie.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie