Balkonscherm: een vlakscherm voor uw balkon

Met een vlakscherm van Bastasol creëert u schaduw en een vrije doorloop op uw balkon.
Een vlakscherm is een zonnescherm dat zorgt voor schaduw op het balkon en/of de ramen op een balkon. Het is speciaal ontworpen voor boven elkaar liggende balkons. Het vlakscherm wordt bevestigd aan het bovenliggende balkon en wordt verticaal geleid met draad- of profielgeleidingen. Door toepassing van een vlakscherm kan een vrije doorloop langs het raam en/of deur gerealiseerd worden en blijft het gehele balkon vrij van obstakels.

 

De doeklengte wordt bepaald afhankelijk van het type balkon, montagehoogte en geveloriëntatie. Het vlakscherm wordt uitsluitend voorzien van een kwaliteitsdoek, waarbij u de keuze heeft uit een uitgebreid kleurenpalet van effen of streepdessins uit meerdere collecties (bijvoorbeeld Dickson of Swela) zodat u uw vlakscherm een persoonlijk tintje kunt geven. Het doek wordt gemaakt van door en door gekleurde acrylvezels en is daardoor uitzonderlijk kleurecht. Het doek wordt na het weven tevens geïmpregneerd waardoor het water- en vuilafstotend is.

 

Het vlakscherm wordt standaard voorzien van een elektrische bediening van het merk Somfy. Afhankelijk van het type vlakscherm is een handmatige bediening ook mogelijk.

 

Een vlakscherm kan geleverd worden in twee varianten. Een ‘semi-cassette’ is een eenvoudig open variant. Een ‘cassette’ is volledig gesloten waarbij het opgerolde doek tegen weersomstandigheden en vervuiling beschermd wordt door de cassette. De meeste vlakschermen kunnen in hoekige of ronde modellen geleverd worden.

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een bezoek bij u thuis of op het bedrijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het  aanvraagformulier vlakschermen.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie