Ruime keuze verticale lamelgordijnen bij Bastasol

Verticale lamelgordijnen vormen een goede mix van functionaliteit en sfeer, speciaal voor grote raampartijen.
Start » Zonwering » Binnenzonwering en raambekleding » Verticale lamelgordijnen
Lamelgordijnen – vaak lamellen genoemd –  worden open en dicht geschoven door middel van een rails en kunnen in iedere gewenste positie getuimeld worden. Goed geschikt als raamdecoratie waarbij lichtinval of juist privacy naar behoefte ingesteld moet kunnen worden. In gesloten positie creëert u met lamelgordijnen maximale privacy, terwijl ze u in open stand een doorkijk bieden naar de buitenwereld. Doordat ze in vrijwel alle gewenste lengtes geleverd kunnen worden, biedt een lamelgordijn een oplossing van vloer tot plafond!

De collectie lamelgordijnen van Bastasol omvat een ruime keuze aluminium, textiel en kunststof lamellen:

  • Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. De aluminium lamelgordijnen kunnen optioneel worden uitgevoerd met een onderketting.
  • Voor een zachte en warme uitstraling zijn lamellen van stof de beste keuze. De stoffen lamelgordijnen worden standaard voorzien van een onderplaat met onderketting.
  • Voor wie het duurzame en praktische karakter het belangrijkste vindt, is de kunststof lamel het meest geschikt.

 

Kenmerken

De lamellen zijn uitvoerbaar in de volgende lamelbreedtes : 50, 70, 89, 127 en de extra brede versie 250 mm. De 250 mm. lamelgordijnen worden geleverd met houten of aluminium baleinen, hierdoor creëert u een Japans paneel effect met de voordelen van een verticaal lamelgordijn.

U heeft de keuze uit talloze kleuren, fantastische stoffen, exclusieve ontwerpen en trendy metallic en houtlooks. Hierdoor kunt u uw lamelgordijnen nauwkeurig afstemmen op uw interieur en de ruimte een uniek karakter geven.

Standaard worden verticale lamelgordijnen geleverd met een koord- en kettingbediening. Optioneel is het verticale lamelgordijn leverbaar met elektrische bediening.

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van verticale lamelgordijnen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie