Silhouette® zonwering: sfeervol en exclusief

Het subtiele design van Silhouette® zonwering zorgt voor elegantie en superieure lichtregeling
[wpseo_breadcrumb]
De Silhouette® zonwering combineren de beste eigenschappen van vitrage, gordijnen en jaloezieën in één uniek design. Geopend laten de Silhouette® zonwering mooi zacht gefilterd licht toe en u heeft een onbelemmerd uitzicht. Gesloten geeft het een warme gloed en een groot gevoel van privacy, terwijl er toch veel licht doorheen komt.

 

Materiaal


De Silhouette® zonwering is samengesteld uit twee geweven transparante stoffen. Daartussen zijn S-vormige geweven polyester lamellen aangebracht die net als een jaloezie kunnen tuimelen waardoor u zelf de lichtinval in uw kamer regelt. De Silhouette® zonwering is een chique manier om een raam mee te bekleden. Het ontwerp bestaat uit zachte stoffen lamellen die tussen twee voile stoffen zweven. Van fijn linnen tot schitterende zijde: de Silhouette® zonwering collectie biedt het allemaal.

 

Door te kiezen voor Silhouette® zonwering brengt u de warmte die een kamer binnendringt meteen terug met 25% dankzij de speciale werende stoffen die de zonnestralen reflecteren en dimmen.

 

Verschillende lamelbreedtes

  • De Silhouette® zonwering 50 mm zijn leverbaar tot een breedte van max. 240 cm.
  • De Silhouette® zonwering 63 en 75 mm zijn leverbaar tot een breedte van max. 260 cm.
  • De Silhouette® zonwering 100 mm zijn leverbaar tot een breedte van max. 285 cm.

 

Bediening

Standaard wordt Silhouette® zonwering geleverd met een eindloos koord met koordgewicht. Optioneel is de Silhouette® zonwering leverbaar met elektrische bediening, te bedienen met een afstandsbediening of via een app op uw telefoon.

 

Advies en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van Silhouette® zonwering

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie