Rolgordijnen voor een strakke uitstraling

Bepaal zelf de invloed van de zon met een (semi)transparant of verduisterend rolgordijn
[wpseo_breadcrumb]
Rolgordijnen zijn één van de meest bekende vormen van raamdecoratie. Rolgordijnen hebben een strakke uitstraling en laten zich goed combineren met overgordijnen. Het bedieningsmechanisme is eenvoudig en praktisch, zodat u het rolgordijn op iedere gewenste hoogte kan stoppen.

 

Rolgordijnen zijn er in vele variaties. U kunt kiezen uit transparante en semi-transparante rolgordijnen, maar ook voor ondoorzichtige, verduisterende uitvoeringen. Door uw keuze bepaalt u zelf de mate waarin u uw zicht naar buiten behoudt en de invloed van de zon qua licht en warmte op uw interieur. Bij alle merken rolgordijnen waarvan wij leverancier zijn, kunt u kiezen uit een uitgebreid palet van kleuren. Van koele, rustige wit- en grijstinten tot spetterende en intense felle kleuren: er is altijd wel een kleur naar uw smaak!

 

In combinatie met een schulprand biedt het rolgordijn een sfeervolle decoratie. Voor een stoere variant, kiest u zeilringen in de onderafwerking van uw rolgordijn. Optioneel kan uw rolgordijn ook voorzien worden van een houten of aluminium onderlijst.

 

Ook voor de badkamer

Hete, vochtige ruimten zoals badkamers kunnen funest zijn voor stoffen. Door uw rolgordijn te behandelen met Dustblock® blijven stoffen er fris en levendig uitzien en zijn ze echt duurzaam. Een praktische en stijlvolle oplossing voor vochtige ruimten, zoals keukens en badkamers.

De rolgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal modellen :

  • model 1: standaard uitvoering met universele plafond/wandsteunen
  • model 2: standaard uitvoering met een montageprofiel
  • model 3: diverse varianten met een luxe cassette

 

Dakramen

Er zijn ook rolgordijnen voor dakramen of draai-kiepramen. Kijk voor ons assortiment onder het kopje Dakraam raamdecoratie.

 

Informatie en prijsopgave

Voor een betrouwbaar advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van rolgordijnen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie