Plissé gordijnen voor eigen stijl

Plissé gordijnen bestaan uit harmonica gevouwen doek en zijn in vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar
Plissé gordijnen zijn zeer veelzijdig. Voor standaard ramen zijn ze uitermate sfeervol, decoratief en functioneel. Maar daarnaast vormen plissés de ideale oplossing voor moeilijke raamsituaties zoals serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en kantelramen. Met de in smalle plooien gevouwen stoffen kiest u voor een tijdloos mooi product, waarmee u een eigen authentieke stijl en sfeer in huis creëert. Het reguleert licht en doorzicht. Het bedieningsmechanisme is eenvoudig en praktisch, zodat het op elke hoogte kan hangen.

Naast de standaard uitvoering kunt u ook kiezen voor:

 

Vario plissé

Door de zogenaamde top-down/bottom-up techniek kunt u uw privacy en lichtinval optimaal regelen. U kunt het plissé gordijn bedienen aan de zijde die u wenst: boven en/of onder. Het plissé gordijn kan dus, los van elkaar, boven en onder geopend en gesloten worden.

 

Twin plissé

In deze uitvoering combineert u twee verschillende stoffen in dessin of stofkwaliteit in één plissé gordijn, bijvoorbeeld een transparante stof gecombineerd met een verduisterende stof. Met deze “combi shade” uitvoering, creëert u een perfecte dag- en nachtsituatie en is het plissé gordijn ideaal voor uw slaapkamer.

Bastasol verkoopt plissé gordijnen van Luxaflex, Verosol en Zonnelux. Alle fabrikanten bieden een ruime keuze stoffen in transparante, semi-transparante en verduisterende uitvoeringen. Sommige stoffen kunnen voorzien worden van een speciale stofbehandeling (metallisatie of topar) waardoor tevens een zeer goede warmte reflectie bereikt kan worden. Met name de producten van Verosol staan hierom bekend.

 

Verschil plissé-Duette

Plissé gordijnen bestaan uit één harmonica gevouwen doek. Duette gordijnen bestaan uit 2 stoflagen. Bij plissé gordijnen blijven daarom de koordjes van de bediening zichtbaar, bij een Duette wordt dit in het systeem weggewerkt. Door de dubbele stoflaag ontstaat bij een plissé een isolerende tussenruimte. In onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam laten wij graag het verschil zien! Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Raamdecoratie.

Bekijk hier voorbeelden van plissé gordijnen

Bastasol Zonwering & Outdoor Living

Charloisse Lagedijk 563 - 565
3084 LC Rotterdam
010 - 480 92 20
zonwering@bastasol.nl

Virtuele showroom  

Openingstijden

Maandag showroom gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Buiten de openingstijden ontvangen wij u desgewenst op afspraak

 

Locatie